INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID, ÎN GRUPA C, ALĂTURI DE PSV, H. TEL-AVIV ŞI LEGIA VARŞOVIA

Dinu Gheorghe: "Ne batem parte în parte cu PSV" » AICI ai toate reacţiile despre grupa Rapidului

Dinu Gheorghe e optimist în privinţa şanselor ca Rapid să ajungă în primăvara europeană
Dinu Gheorghe e optimist în privinţa şanselor ca Rapid să ajungă în primăvara europeană

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 16:09

Rapid se află în Grupa C, alături de PSV, Hapoel Tel-Aviv şi Legia Varşovia. GSP.RO îţi oferă toate reacţiile despre grupa giuleştenilor.

Rapid se află în Grupa C, alături de PSV, Hapoel Tel-Aviv şi Legia Varşovia. GSP.RO îţi oferă toate reacţiile despre grupa giuleştenilor.

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, crede că alb-vişiniii au şanse mari să ajungă în primăvara Europeană. "Sper că ne vom bate parte în parte cu PSV, nu mi-e frică de Hapoel. Urmează să ne lămurim ce înseamnă Legia, avem şanse importante să prindem primăvara europeană"

Fostul portar al echipei naţionale de fotbal, Florin Prunea, a comentat tragerea la sorţi a grupelor Cupei UEFA, în direct la televiziunea GSP TV: "Grupa Rapidului este una grea. Pînă şi echipa din urna a patra, Legia, este una dificilă, aseară au bătut la Moscova după ce au fost conduşi cu 0-2".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ciupi0812
ciupi0812  •  27 August 2011, 10:43

rapidul are sansa a doua, a treia sau a patra, chiar daca dinu gheorghe viseaza psv-ei pe peretzi. sansa rapidului? joaca ultimul joc la eindhoven intr-un moment in care locul unu va fi rezolva, iar olandezii se vor gandi la jocul de campionat. sansa saracului, dar sansa!

valentin1981
valentin1981  •  26 August 2011, 18:32

da si dupa aia te trezesti si te speli pe ochi !!!!!!!!!! Da Dinule? :) Psv sa zica sarumana daca o sa prinda macar locul 2! :))))))))))))))))))

filozoful
filozoful  •  26 August 2011, 17:39
Postat de ius_87 pe 26 August 2011, 15:45

Locul 2 e realizabil..

DACA NU TINTESTI PRIMUL LOC SA FII CEL MAI BUN,MAIBINE NU MAI JOCI......FORZA RAPID!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează