INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - DORTMUND 4-3

Discurs genial » Asta le-a spus Klopp jucătorilor săi la pauză pentru a întoarce rezultatul cu Borussia Dortmund

foto: Mediafax
foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 01:10

Divock Origi a dezvăluit după meciul de poveste cu Dortmund, în care Liverpool s-a impus cu 4-3, ce le-a spus antrenorul Jurgen Klopp lui și colegilor săi, la pauză, când Borussia conducea cu 2-0.

"Klopp ne-a zis să ieșim pe teren în repriza a doua și să facem un joc pe care să și-l amintească și copiii, și nepoții noștri. Să le oferim fanilor momente mărețe. Și am făcut-o!"

4 goluri în ultimele 3 apariții în tricoul lui Liverpool a reușit Origi

Liverpool a învins pe teren propriu Borussia Dortmund, scor 4-3, după un meci de infarct în care nemții au condus cu 2-0 și 3-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
vishugeo84
vishugeo84  •  15 Aprilie 2016, 12:47

Genial discursul, cred s-a inspirat de la Reghe!!! Cat despre articol : "SENZATIONAL" :)), faceti economie la tus, ori voua chiar v-au placut rezumatele alea de maxim 15 randuri de la scoala si ati ramas blocati pe ele, sau voi va ghidati dupa proverbul : "Vorba multa, saracia omul! "

shark_34
shark_34  •  15 Aprilie 2016, 12:38

asta e liverpool!agonie si extaz!go reds!!!!!!!!!!!1

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  15 Aprilie 2016, 12:10
Postat de lapusneanul pe 15 Aprilie 2016, 09:23

ce sa corecteze ? in viata lui a citit doar povestea ..petrica si lupul...:)

Tu ai citit numai ce a scris adrian_d_mihai, ca să vorbeşti despre mine trebuia să fi citit măcar ce am scris, altfel ai fi văzut că pe lângă basmul Petrică şi lupul am mai citit cel puţin Solenoid. adrian_d_mihai are dreptate, păcat că admin nu a dat posibilitatea de a edita comm-ul. Problema e a tastaturii, de multe ori, îndeosebi la tastele a, s, l, i şi u se întâmplă ca la o singură apăsare pe tastă să mă trezesc şi cu 7-8 litere repetate, când sunt mai multe este uşor de observat. Oricum, fiindcă văd că eşti iubitor de literatură, îţi stau oricând la dispoziţie pentru astfel discuţii, eu aşa umil cum sunt abia am publicat, pe banii editurile, câteva cărţi, dacă 2 cărţi de proză scurtă şi vreo 3 de poezie sunt prea puţine atunci caută pe altcineva mai elevat. Toate cele bune.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează