INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - MANCHESTER UNITED

VIDEO Discursul anului în fotbal? Marcus Rashford, brutal de sincer după eșecul din finala Europa League: „Bla-bla-bla! Asta nu înseamnă nimic pentru noi!”

Marcurs Rasfhord. foto: Guliver/Getty Images +46   FOTO
Marcurs Rasfhord. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 08:37 / Actualizat joi, 27 mai 2021 23:54

Marcus Rashford (22 de ani), starul lui Manchester United, a trecut peste dezamăgirea pierderii finalei Europa League în fața lui Villarreal, livrând unul dintre cele mai bune speech-uri auzite recent în fotbalul mondial.

Rashford, ținta unor atacuri rasiste dezgustătoare după meciul cu Villarreal, pierdut la loteria penalty-urilor, le-a promis fanilor fideli ai lui United că jucătorii nu vor ceda după acest eșec și că vor reveni în sezonul viitor cu o dorință și mai mare de a câștiga trofee. 

Rashford: „Managerul nu ne va permite să cedăm”

„Sentimentul pe care îl am în interior e dificil de explicat. Am venit aici să câștigăm. Am muncit mult pe durata sezonului, iar asta era o oportunitate să cucerim un trofeu. Din păcate, nu s-a întâmplat, oricare ar fi motivele. 

Trebuie să scăpăm de această dezamăgire, să ne aplecăm către jocul nostru și să conștientizăm ce am făcut greșit. Echipa nu se va da bătută, nicio șansă! Managerul nu ne va permite să cedăm. Vom veni sezonul viitor cu o dorință și mai mare

Lumea spune multe despre Manchester United, că echipa merge la vale, bla-bla-bla. Dar noi avem totul pentru a performa la cel mai înalt nivel, dorință, foame, talent, echipă! Trebuie doar să arătăm lumii și nouă înșine de ce aparținem primelor locuri din top și de ce trebuie să câștigăm astfel de finale”, a spus Rasfhod. 

Marcurs Rasford: „Vom da 110%! Locul doi nu înseamnă nimic pentru noi!” 

„Locul doi nu înseamnă nimic! Manchester City a câștigat titlul, noi am terminat sub ei. Asta nu înseamnă nimic pentru noi. Villarreal a luat Europa League, noi am fost pe doi. Din nou, pentru noi e nimic! 

Un învingător, un pierzător. Astăzi, am pierdut. Trebuie să aflăm motivul pentru care asta s-a întâmplat și sunt singur că data viitoare nu vom mai pierde. Ca să obții trofee mari, trebuie să arăți sacrificiu. 

Pot să merg în vestiar acum și să-ți arăt cinci, șase, șapte jucători, inclusiv eu, care au accidentări încă de la începutul sezonului. Dar cu toți am stat și am luptat pentru succesul acestui club”, a mai spus vedeta naționalei Angliei.

Ne vom întoarce sezonul viitor cu o dorință și mai mare. Vom da 110%! Știu că nu toate cluburile au acest spirit de sacrificiu. Doar cluburile mari le au. Ele sunt cele care câștigă trofee. Suntem aproape, vă promit că suntem aproape.
Marcurs Rashford, Manchester United

FOTO Imagini spectaculoase din finala Europa League:

+42 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Villarreal câștigă în premieră Europa League! Finală dramatică decisă la penalty-uri: De Gea a ratat lovitura decisivă

Scandal rasist după finala Europa League » Atac dezgustător la vedeta lui United + reacția clubului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
caminero
caminero  •  27 Mai 2021, 16:03

Avea botnița pe bot, de-aia a molfăit și el un discurs de neam prost.

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  27 Mai 2021, 13:45

Dacă acesta e discursul anului atunci ne meritam soarta ca planeta

joscenzura
joscenzura  •  27 Mai 2021, 13:38
Postat de Mircea Gabriel Bleoca pe 27 Mai 2021, 11:16

Alb sau negru nu contează!! Atât te duce mintea despre acest jucător care și-a câștigat respectul și prin ceea ce face în afara terenului!! Mărturie stau declarațiile lui Klopp și Mourinho!! Cât despre finală nu a fost cine știe ce din moment ce la începutul reprizei a doua Emery a mers pe cartea Autobazei, scoțând un atacant(Bacca) și băgând un fundaș(Coquelin). A câștigat echipa mai norocoasă!! Singurul lucru cu care rămâne în istorie această finală e loteria penalty-urilor!!

Bai inteligentule, dar ce ti se pare asa demn de respect sa dai un discurs cu blah-blah-blah?? Daca era alb, se faceau mistouri

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close