INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA 1-2

Discursul emoționant al lui Șumudică în vestiarul Astrei: "Noi am fost tot ce mai înseamnă fotbal în România"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 10:51

Astra s-a impus aseară în fața Austriei Viena, scor 2-1, iar acum este în pole-position pentru o calificare istorică în primăvara Europa League.

Marius Șumudică, cel care a adus primul titlul din istorie la Giurgiu și cel care a calificat echipa în grupe după ce a eliminat-o pe West Ham, a avut un nou discurs impresionant în vestiar înaintea startului partidei, iar jucătorii au prins aripi!

Giurgiuvenii au revenit pe tabelă prin golurile lui Florea și Budescu din penalty și se pot califica mai departe chiar și cu o înfrângere în fața lui AS Roma, cu o singură condiție, Austria Viena să nu o învingă pe Viktoria Plzen în ultima etapă.

Vezi discursul motivațional al lui Șumudică din vestiar: "Noi, cei puțini! Noi, cei de la Londra"

 sumudica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
blatistu49
blatistu49  •  26 Noiembrie 2016, 19:00

un blat ordinar cine stie fotbal da seama ca a fost escrocherie toate greselile austriecilorsi mai ales a portarului intentionate le scapa la sut>>>> erusine exclusi din Europa ambele echipe

blatistu49
blatistu49  •  26 Noiembrie 2016, 09:05

FBI FBI DNAblat la Pariuri trucaj a fost totul greseli intentionat facute

blatistu49
blatistu49  •  26 Noiembrie 2016, 09:03

Blat cit capra lu Berila portarul Austriei a fost paralizat si la miini si la picioare numai pase de gol le servea ASTRA 60 de minute nu a contat au fost greseli Intentionate facute vrajel de victorie mare eventual mare BLAT

Vezi toate comentariile (64)
Comentează