INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUDOGOREŢ - FERENCVÁROS 1-1

Doar patru stranieri în „16-imi” » Răzvan Marin, Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți sunt singurii români din străinătate calificați în primăvara EL

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 14:25

Ludogoreț merge în primăvară pentru a patra oară după un meci, 1-1 cu Ferencvaros, în care Keșerü, înlocuit în prelungiri, n-a înscris şi nici n-a avut ocazii. Grigore a fost integalist, iar Moţi a lipsit.

În afara campionilor de la CFR și a lui Răzvan Marin, retrogradat cu Ajax din Ligă, nu mai avem decât trei români în primăvara Europa League. Stranierii de la Ludogoreţ au făcut pasul spre „16-imi” pentru a patra oară, după egalul (1-1) cu Ferencváros, în care numai Cosmin Moţi n-a contat. Dragoş Grigore a jucat bine şi a prins finalul în teren, Claudiu Keșerü a fost scos în prelungiri după o evoluţie fără ocazie de gol, neavând decât o „foarfecă” blocată şi câteva combinaţii reuşite.

Distins de Primărie

Atacantul român, premiat de Primăria din Razgrad cu titlul de cel mai bun fotbalist în 2019, şi-a dorit mult să înscrie, dar rămâne cu patru goluri după grupe, la două distanţă de liderul marcatorilor, columbianul Morelos de la Rangers. În schimb, a punctat colegul său din atac, Lukoki, campioana Ungariei egalând la ultima fază inutil. Avea nevoie de victorie la Razgrad pentru a termina pe locul secund, rămas în posesia lui Ludogoreţ.

Rotariu, lob de senzaţie

Joi seara, s-a remarcat Dorin Rotariu. Deşi Astana a fost surclasată la Belgrad, 1-4 cu Partizan, şi eliminată, mijlocaşul român a reuşit execuţia partidei. Lob din afara careului de pe dreapta, uşor deviat de un adversar! Primul său gol european în grupe (are 3 în preliminarii) şi al 11-lea în acest sezon la echipa din Kazahstan. 

Citește și:

Știm toate echipele calificate în „șaisprezecimile” Europa League » Rotariu a înscris pentru Astana + o calificare incredibilă în minutul 90!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  13 Decembrie 2019, 14:40

Razvan Marin nu se pune. Gsp nu dezamageste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close