INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

VIDEO Curg laudele pentru CFR Cluj și Dan Petrescu: „Un model de urmat. E greu să-i doboare cineva cât timp el va fi acolo”

Dan Petrescu a dus CFR Cluj într-o nouă eră. foto: Raed Krishan +49   FOTO
Dan Petrescu a dus CFR Cluj într-o nouă eră. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 01:40 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 02:03

Ionuț Rada (38 de ani) și Cristi Bud (35 de ani), doi jucători care au cunoscut din plin gustul performanței în tricoul lui CFR Cluj, au vorbit la GSP Live despre calificarea campioanei României în grupele Europa League

„Mă bucur pentru performanța lor, am petrecut ani frumoși acolo. Mă bucur că o echipă românească merge din nou în Europa League. CFR are câțiva jucători care acum se reinventează, cum e Rondon. Cel mai important lucru e că cei de acolo știu cum să joace într-o competiție europeană, știu cum să abordeze aceste meciuri.

Sincer, cred că s-ar fi putut face mult mai mult în preliminariile Champions League. Și cei de la CFR Cluj au simțit că au fost aproape, n-a fost un adversar extraordinar (n.r - Dinamo Zagreb). Păcat, era un traseu bun”, a afirmat Ionuț Rada, campion cu CFR Cluj în 2012, în direct la GSP Live. 

Cristi Bud: „CFR Cluj e un model de urmat și pentru alte echipe”

CFR e un model de urmat și de alte echipe. Cât timp va fi Dan Petrescu acolo, vor fi rezultate și va fi foarte greu să-i doboare cineva. Am fost acolo, am avut rezultate mari și am întotdeauna emoții pentru ei” - Cristi Bud, fost atacant CFR Cluj, la GSP Live

3 titluriși două Cupe ale României a câștigat Cristi Bud în tricoul CFR-ului

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPS 3-1

+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Conducerea lui CFR Cluj, recital în direct după calificarea în grupe: „N-am mai avut 2-0 la pauză din 1907. Știți care e definiția pesimistului?”

CFR Cluj e în grupele Europa League! Campioana României a urcat miraculos în urna a treia + când are loc tragerea la sorți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează