INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, JOI, 20:00, PROTV, TV TELEKOM ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Două absențe grele pentru Plzen înaintea meciului cu FCSB! Ce-a spus Vrba la conferința de presă: "Ne-am învățat lecția"

fcviktoria.cz
fcviktoria.cz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 21:42

Pavel Vrba, antrenorul celor de la Viktoria Plzen, a vorbit despre partida cu FCSB, care e joi, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Din fericire pentru formația românească, Plzen nu se va putea baza pe Michael Krmencik și Martin Zeman, doi dintre oamenii. 

"FCSB este o echipă puternică și știm bine acest lucru. Trebuie să ne fi învățat lecția din jocul anterior. Cred însă că de această dată va fi bine și vom învinge FCSB.

Nu cred că se pune problema echipei mai motivate. Adversarul nostru și-a asigurat deja calificarea. Sper ca acest lucru se va reflecta în teren.

Știm calitatea adversarului, mai ales în ofensivă, unde sunt excepționali. E clar că ne așteaptă cel mai bun adversar, dar suntem motivați să facem un meci mare", a zis Pavel Vrba la conferința de presă.

Antrenorul cehilor a vorbit și despre absențele lui Michael Krmencik și Martin Zeman: "Trebuie să câștigăm și fără ei. Motivația este maximă, ne dorim să câștigăm și sper că vom un joc bun care să ne ducă în primăvara europeană".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1540727516021007
Zoitoiu Carmen  •  23 Noiembrie 2017, 11:59

Copy-paste? Recitește articolul domnule ziarist. Si completează cuvintele lipsă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează