INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - UTRECHT 3-1

Dragomir: "Ştiţi de ce a jucat Bănel bine? Pentru că n-a mai fost Bonfim să-l încurce!"

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede că dacă patronul Stelei, Gigi Becali, nu-i va mai critica pe jucători şi va susţine echipa, roş-albaştrii au şanse să devină cea mai bună echipă din Liga 1.

"Steaua trebuie să cîştige unul dintre următoarele două meciuri. Steaua a avut penalty clar la faza cu Surdu, dar asta e, pe toate meridianele greşesc arbitrii. Eu nu ştiu dacă Steaua îşi revine pînă la meciurile cu Rapid, din punct de vedere fizic şi psihic. E un consum formidabil la un astfel de meci. Dacă face schimbări în echipă, nu mai vorbesc cu Lăcătuş. OK, poate face una, două, dar atît. Ştiţi de ce a jucat Bănel bine? Că nu a mai fost Bonfim pe teren, să-l încurce. I-a dat spaţiu, el nu poate juca decît pe spaţii mari.

Nici Apostol n-a jucat rău, deşi am auzit alte păreri. E Szekely în locul lui Bănel în meciul cu Rapid, nu e nici un fel de problemă.

La această oră, Pantilimon şi Tărăruşanu, plus Lung jr. Apoi fundaşi centrali: Gardoş cu Papp, piticul de la Dinamo, Torje, mijlocaş cu Alexe, iar în faţă e ăsta de la Rapid, Sburlea. Îmi mai place Gîngioveanu de la Craiova. Acum se văd perspectivele unei naţionale puternice, are de unde să se aleagă", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Dacă ar avea stadion de 100.000 de locuri, 100.000 de bilete s-ar vinde.

Dacă Gigi îi lasă în pace, au cea mai tare echipă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
anpuro
anpuro  •  05 Noiembrie 2010, 13:04

tot "priceputul" asta zicea ca Messi nu e fotbalist e mascarici. Asa ca....

manu4cris
manu4cris  •  05 Noiembrie 2010, 12:41

La puşcărie ! Mitică,la puşcărie ! LOL

fabiano
fabiano  •  05 Noiembrie 2010, 12:32

asta este un personaj ce nu merita luat in seama de nimeni ,aseara de exemplu spunea de Geraldo ca nu merita sa joace la steaua si de Gardos ca este de talie mondiala ,dupa parerea mea cred ca mai bine ar fi sa taca din gura si propun ca televiziunile sa i-l ignore pentru ca nu se pricepe,haide-ti sa-l ignoram cu toti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează