INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB, 23 AUGUST

"Dubla" FCSB - Rapid Viena începe cu scandal! Andrei Ivan, replică tăioasă pentru un jucător stelist: "S-a găsit băiatul de lângă Moreni să vorbească"

FOTO: facebook.com/andrei.ivan.3150
FOTO: facebook.com/andrei.ivan.3150

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 10:51

FCSB și Rapid Viena se vor duela în play-off-ul Europa League, pe 23 și 30 august. Primul meci se joacă în Austria. 

Andrei Ivan, atacantul de 21 de ani al austriecilor, împrumutat de la Krasnodar, i-a dat o replică dură lui Mihai Bălașa, care îl ironizase pe ex-craiovean. 

CONTEXT:  La momentul tragerii la sorți, Ivan a spus: "Mi-ar plăcea să-i marchez FCSB-ului și să fac tumba pe Arena Națională". Bălașa i-a dat atunci replica atacantului: "Mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze". 

Acum, fostul fotbalist al Craiovei a venit cu un nou răspuns pentru stoperul FCSB. 

"Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgoviște. De la Steaua vorbește cine nu trebuie. Bălașa a jucat 5 ani la Primavera și s-a găsit să vorbească despre mine și să spună că nu joc. Sunt două meciuri în Europa League în care nu am jucat.

Suntem prieteni, îl respect. La fel îl respect și pe MM Stoica. Eu nu am zis nimic de rău de Steaua, ci doar că vreau să marchez, ca orice profesionist", a declarat astăzi Andrei Ivan la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
mosvasile
mosvasile  •  17 August 2018, 21:23

Ivane,te-ai prins deja cine e seful la fcsb si ai si inceput sa-l "perii"?Rau ai ajuns!

dc78
dc78  •  17 August 2018, 19:26
Postat de cetateanul_surmenat pe 17 August 2018, 15:47

Da, dar IN GRUPE nu in calificari, si cu echipe de top nu cu Leipzig. Pacat ca nu va poate ajuta psd si in Europa!!!

Ba baiatule, indiferent ca esti oltean, dinamovist, roagate la dumnezeu sa luati si voi odata o manita in grupe UCL sau UEL, sa apuci si tu onoarea asta in urmatorii zeci de ani

dc78
dc78  •  17 August 2018, 19:22
Postat de observator_federal pe 17 August 2018, 14:00

"Scandalul" a fost provocat de presa de scandal - căci asta tinde să devină presa "sportivă" de la noi. Ivan a fost "ironizat" de Bălașa, dar ce să mai spunem când "Meme dă de pământ" cu Andrei Ivan? Ziariste cu tupeu pun întrebări cu răspunsuri sugerate din care extrag ulterior provocări pentru alte "replici tăioase". Un spectacol degradant, care le coboară nepermis de mult din calitatea de mijloace de informare specializate... Meserie...

E parerea ta, acest noname ivan trebuia sa fie mai temperat, el a inceput scandalul nu presa nu balasa, nu meme, nu fcsb, nicaieri in lume (a se citi civilizata) nu se fac astfel de declaratii cand urmeaza sa joci cu o echipa din tara ta, si tot nicaieri in lume nu exista declaratii gen ionita, etc, indiferent ca vb de barca-real, milan-inter, united-city

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close