INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0

DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0 // Camora face o analiză lucidă: "Ne-am făcut de rușine!" » Își contrazice președintele: "Scuză era dacă mergeam 7 ore cu autocarul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 09:46

CFR Cluj a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra celor de la Dudelange, scor 0-2. Căpitanul Camora a criticat dur prestația "feroviarilor" și crede că oboseala nu trebuie să fie o scuză.

"N-a mers nimic tot meciul. Atitudinea nu a fost bună, am jucat moale. După un meci bun cu Dinamo, astăzi ne-am făcut de rușine. Dacă jucăm la fel ca astăzi, pierdem și acasă. 

Sunt supărat pentru CFR, nu mă interesează de FCSB, la fel cum nu îi interesează nici pe ei de noi. E greu, avem un meci important cu Gaz Metan în weekend. Sigur vor fi schimbați câțiva jucători", a declarat Camora după meci. 

Își contrazice președintele

Iuliu Mureșan a declarat după meci că jucătorii campioanei au fost obosiți, acesta fiind principalul motiv al prestației slabe din Luxemburg. 

"Și ei au fost obosiți, asta nu e o scuză pentru noi. Scuză era dacă mergeam 7 ore cu autocarul. Jucătorii care vor să joace în Liga Campionilor sau Europa League nu simt oboseala. Asta a fost prima finală și am pierdut-o. Trebuie să reușim remontada acasă", a declarat Camora după meci. 

"Este în joc și viitorul financiar al clubului, dar și al jucătorilor. În plus, poți să primești un contract mai bun, te văd echipe importante din Europa"Camora, căpitanul lui CFR Cluj

Vezi și: Dezastru în Luxemburg » Ce rușine! CFR s-a făcut de râs și va avea o misiune infernală în retur

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
130360974128520
Oprea Frangulea  •  25 August 2018, 06:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  24 August 2018, 13:14

Iuliu Mureșan este o rușine ca președinte de club,este un tip incompetent,infatuat,habarnist într-ale fotbalului.Pe ce criterii îl mai țin ăia la C.F.R.Cluj?Poate pentru niscaiva interese,pentru ceva jocuri de culise la care nenea Iulică este mare meșter. :)

stefanf78
stefanf78  •  24 August 2018, 12:00
Postat de mariuss72 pe 24 August 2018, 10:36

Dudelange, cu jucatori care s-au invoit de la munca pentru ca sa joace.

Ești sigur? Ia verifică.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează