INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0

DUDELANGE - CFR CLUJ // Explicația hilară a lui Iuliu Mureșan pentru rușinea istorică suferită de campioana României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 23:50

Iuliu Mureșan, președintele CFR-ului, a încercat să explice rușinea istorică suferită de echipa sa, 0-2 pe terenul luxemburghezilor de la Dudelange, în prima manșă din play-off-ul Europa League. 

  • În urma înfrângerii, CFR a devenit prima echipă din România care reușește să piardă, în întreaga istorie a fotbalului de la noi, cu o echipă din Luxemburg.

"Echipa a acuzat o stare de oboseală. Nu e o scuză, dar asta s-a întâmplat. Am fost avertizați că Dudelange o echipă care joacă atât de fizic. Am avut o singură ocazie importantă și e o înfrângere dureroasă. Sper să întoarcem rezultatul în retur. Nu am recunoscut echipa în seara aceasta, n-am ce să spun mai mult. Dudelange are un campionat mai ușor, plus că și-a amânat meciurile. Noi, în schimb, am avut un meci greu cu Dinamo.

Dudelange a jucat bine, a mai produs surprize. E o echipă care joacă în forță, dar nici nu mă gândesc să nu ne calificăm în retur!

Am fost dominați fizic de luxemburghezi. Noi am făcut un meci slab. Noi vrem să ne calificăm și vom lupta foarte tare pentru a face asta. Nu e totul pierdut și trebuie să ne concentrăm pe calificare", a spus Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport.

11 meciuria dispus CFR de la începutul acestui sezon!

Vezi și: DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0 // Dezastru în Luxemburg » Ce rușine! CFR s-a făcut de râs și va avea o misiune infernală în retur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
130360974128520
Oprea Frangulea  •  25 August 2018, 06:37

Acest bufon din fotbalul din Romania este un nesimtit total ma refer la Muresan, vine cu niste scuze tampite pe care nici el nu le crede. La gonit pe EDI ca sa aduca o caricatura de antrenor strain de fenomenul asta care se numeste fotbal.Daca nu se vor califica va gasi nulitatea asta de om alte scuze penibile ca si el.

argus
argus  •  24 August 2018, 17:21

Iuliu Muresan, dix-it: "...Echipa a acuzat o stare de oboseală. Nu e scuză, dar asta s-a întâmplat..."!? Nu-i o scuza, asa este, dar o invoci! Pai cum stimabile? Nici nu au inceput bine competitiile si, gata, va dati "obositi"? Vreti sa va calificati in grupe "obositi"? Apoi, cum sta afirmatia legata de Ionita ca "...nu era pregatit fizic…", acum intreg lotul nu este pregatit? Daca cu adevarat jucatorii acuza o stare de oboseala, nu cumva "starea de vina apartine stafului tehnic si daca da, atunci dece, Iuliu Muresan, nu a luat masuri (nu sa se lamenteze)? Am crezut ca Iuliu Muresan este cel mai decent conducator de club dar, din pacate, am gresit "evaluarea"! Cand vorbim de "conducatori" nu putem sa nu ne amintin zicala "unde nu-i cap, vai de picioare!". Pe Iordanescu, l-auschimbat, uremeaza cineva dintre..."obositii" conducatori ? PS Salutari (neobositului) Comora!

ray51
ray51  •  24 August 2018, 16:47

Incredibil. Campioana Romaniei se plange de meciurile din 3 in 3 zile. Afara din Europaaa! Prin Oceania se joaca din anotimp in anotimp...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează