INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Dumitru Dragomir: "Nu vom face mare brînză în Cupele Europene"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2009 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este rezervat în ceea ce priveşte rezultatele echipelor româneşti în  Cupele Europene.

"Nu vom face mare brînză în Cupele Europene pentru că nu am făcut mari transferuri. Campionatul nostu este mai puternic decît al Ciprului şi al Scoţiei. Orice se poate întîmpla.

În ceea ce priveşte meciul dintre Poli Timişoara şi Şahtior nu vreau să mă pronunţ. Am văzut multe cazuri în care echipele mici au făcut surprize. Mă îndoiesc, totuşi, că Poli va avea rezultate, dar nu se ştie niciodată", a spus Dumitru Dragomir la DIGI Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
 •  30 Iulie 2009, 10:54

de ce sa nu facem mare briza ? echipele sunt hotarite sa mearga mai departe sa facem puncte ,nu este ca-n liga unde deja se stie cine ia campionatul si cupa ,ptr ca voi trageti sforile ,vezi clujul cu arbitrii acum poate i-ti da voie sa intri in pd ca de nu ai judecat pe cei 2 macelari de la cluj ,trebuia sa va autosesizati ca arbitru a furat meciul ,ati fost pe stadion sau prezentat reluari dar voi nimic din contra-l suspendati pe dan petrescu ca va aratat adevarul care supara federatia ,dan nu

reality
reality  •  30 Iulie 2009, 09:09

Felicit Primaria Timisoara pentru ideea cu ecranul montat pentru ca timisorenii care sunt abonati la UPC sa vada si ei meciul. UPC demonstreaza indiferenta fata de abonatii sai iar RDS-RCS&Intact sunt de o nesimtire crasa. Credeau ca vor obtine un munte de bani daca priveaza romanii de libertatea de a vedea meciurile echipelor din Romania la televizor? RUSINE si pentru CNA care inafara de a numara cuvintele la posturile de stiri si a da amenzi, pentru fanii de fotbal nu fac nimic.

reality
reality  •  30 Iulie 2009, 08:58

Cine e dl. Dragomir? Omul care cu smecheria oltenesasca in sange de 10 ani vinde drepturi de televiziune la unele "firme" care nu pot fi vazute decat de maxim 30% dintre romanii interesati. RDS&RCS+Intact au mai creat pe langa GSP-TV un post de televiziune(DIGI Sport) doar pentru a nu putea fi trasi la raspundere de legea antimonopol, chiar daca postul e exclusiv tot al celor doua societati comerciale amintite. Abonatii altor societati de TV prin cablu nu vad fotbal romanesc. CNA,

Vezi toate comentariile (18)
Comentează