INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FENERBAHCE, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Dumitru Dumitriu: "Trebuie să valorificăm absenţele de la Fener! E nevoie neapărată de victorie"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2009 00:00

Consilierul lui Mihai Stoichiţă, Dumitru Dumitriu, prefaţează duelul cu Fenerbahce din grupele Europa League şi spune că valoarea le permite roş-albaştrilor să spere la un rezultat favorabil în această seară.

"Sper să cîştigăm, avem valoare şi sper să valorificăm şi absenţele de la Fener. În ultimii ani am cîştigat împotriva turcilor, sper să se întîmple şi de această dată la fel. Toate echipele din România au şanse să meargă mai departe, îmi doresc să avansăm cît mai mulţi în faza eliminatorie.

Jucători de valoare sînt şi acum, au fost şi în anii trecuţi, dar diferă alte aspecte. Valoarea nu poate fi negată, e nevoie de multă atenţie şi de o pregătire psihologică bună pentru a putea să reuşeşti în cupele europene", a spus Dumitriu la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
corneliu90
corneliu90  •  22 Octombrie 2009, 16:58

Da , dar noi avem si mai multe absente , Stancu , Ov petre , Tanase , Emeghara , Ionescu ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează