INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ST. ETIENNE - ASA TG. MUREŞ, AZI, 21:00, GSP.RO ȘI SPORTRO

După 0-3 în tur cu St. Etienne, mureșenii se gîndesc să spele rușinea pe ”Geoffroy-Guichard”: ”Pentru onoarea noastră”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2015 00:00

Mureșenii mai speră în minuni, diseară, pe "Geoffroy-Guichard", deși rezultatul de joia trecută, 0-3 cu St. Etienne, nu le dă prea multe speranțe ardelenilor. Dar antrenorul Vasile Miriuță și jucătorii săi au găsit o motivație pentru confruntarea din Franța.

"Vrem să jucăm pentru onoarea noastră, a clubului, a orașului. Întîlnim un adversar cu nume, cu tradiție, dar trebuie să ieșim cu fruntea sus, dacă așa va fi să fie, din competiția europeană. Nu știu cînd ne vom mai întîlni cu posibilitatea de a juca în Europa, așa că trebuie să arătăm un fotbal de calitate. Dacă mai credem în minuni? În fotbal, e posibil orice, iar omul cît trăiește speră", a comentat tehnicianul.

Mijlocașul Nicolas Gorobsov a precizat: "Știm unde am greșit în primul meci și vrem să nu mai repetăm ceea ce a fost atunci. Poate dacă vom marca primii, vom avea o altă stare de spirit în partidă. Oricum, dorim să ne arătăm valoarea".

"În meciul tur, am întîlnit o echipă care ne-a arătat și ne-a demonstrat cum trebuie să joci în Europa League. Reflectă și diferența între cele două campionate. Putem arăta mai mult în Franța"
Vasile Miriuță, antrenor ASA

caseta asa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  06 August 2015, 10:35

ASA-ul va face marea surpriza pe seara! forta ASA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează