INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, AZI, 22:05, PROTV, TV TELEKOM, GSP

Echipe la FCSB - Hapoel Beer Sheva » Gigi, încântat de primul "11" al lui Dică: ”Mersi că faci ce vreau eu!” ;)

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 09:00

Gigi anticipează titularizarea lui Alibec și scoaterea din echipă a lui Gnohere, golgeterul echipei. Randamentul celor doi nu justifică în niciun fel rocada. 

Pedepsirea lui Alibec a durat două săptămâni și un pic. Atacantul revine ca titular în partida din seara aceasta. Becali nu a anunțat clar că Denis va intra din start, însă anticipează o formulă cu dobrogeanul în ofensivă: "I-am zis lui Dică «Nu mă bag, tu iei deciziile, doar atât te rog: cu tact, adu-mi-l pe Alibec în formă maximă la meciul cu Beer Sheva!»". Antrenorul s-a conformat, i-a oferit lui Denis 30 de minute în partida cu CSU Craiova, 5-2 la Severin.

Cât a fost pe teren, românul a contribuit la două goluri cu pase decisive, dar tot nu a marcat. Are 10 partide în acest sezon din Liga 1 și niciun gol. Gnohere a bifat 14 jocuri și 9 goluri. Nu mai contează, Gigi îl vrea pe francez înlocuit ca să-l expună pe piață pe Alibec, pe care speră să-l vândă în iarna asta.

Atacantul va împlini 27 de ani în ianuarie și a costat două milioane de euro când a fost cumpărat de la Astra. Forma slabă pune în pericol investiția, de aceea Becali a comandat reintroducerea lui Denis în echipa de start.

 02 03

Nick are un alibi

"Ce a făcut Dică mai departe nu mai știu. Eu îi mulțumesc că a procedat cum voiam eu" e concluzia patronului. Tehnicianul susține că schimbarea formulei de start era oricum în planul lui: "Vor fi sigur schimbări în echipă, am schimbat mereu. Jucăm din trei în trei zile și campionatul e și el foarte important. Vor fi mulți jucători înlocuiți, dar nu din cauza randamentului, ci din pricina oboselii care se acumulează. Dacă nu odihnim jucătorii riscăm accidentări".

Ca să se asigure că îi reface și moralul lui Alibec, nu doar condiția fizică, Becali a făcut zilele trecute o comparație șocantă, în care golgeterul e mult mai slab decât cel care nu marchează deloc: "Ca valoare, Alibec e cu trei clase peste Gnohere! Denis e el obraznic și trebuie pedepsit pentru comportament, dar e mult mai bun!". Cifrele arată că românul e doar mult mai scump și mai slab

E mai ieftin, deci poate fi rezervă

Becali insistă pentru titularizarea lui Alibec din cauza sumei de transfer uriașe, două milioane de euro. Să joace Gnohere nu e o miză, întrucât francezul a costat doar 250.000 de euro, cât i s-a plătit lui Dinamo. Gigi e mai interesat să recupereze cele două milioane de euro decât de sutele de mii date pe francezul de origine ivoriană. Ascensiunea lui Gnohere a încurcat calculele la FCSB, Alibec a încetat să mai fie un titular clar. "Bizonul" are 7 goluri doar în ultimele 4 meciuri, inclusiv două la Beer Sheva. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2017, 19:10
Postat de Bjorn Larsson pe 02 Noiembrie 2017, 10:10

Alibec nu are valoare de Steaua, el joaca bine doar 35 minute dupa care nu mai alearga e un puturos, un jucator trebuie sa dea totul pe teren pina in minutul 90, el nu face asta, Gnohere marcheaza si se pregateste bine , Gnohere e mult mai valoros decit Alibec.

nici jiji si nici presupusii specialisti nu inteleg un lucru: Alibec este mult mai talentat decat Gnohere, nu mai valoros! mai valoros e cel de-al doilea! cum a ajuns la asta? muncind si facand tot ceea ce puturosul ala talentat ar fi putut face dar n-a vrut!!!

freekick
freekick  •  02 Noiembrie 2017, 14:50

Un text plin de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  02 Noiembrie 2017, 14:01

Va fi un joc foarte greu pt echipa lui Gigica! Daca dinshii considera meciul cistigat usor, fara sa se intrebuintzeze total, va fi jale mare! Jucatorii oaspetzi au o tehnica individuala-pase, preluari-excelenta. Sint foarte bine ashezatzi in teren. Puternici, au cistigat mai toate duelurile corp la corp. Asadar meciul trebuie tratat de catre jucatorii lui Gigica, cu maxima responsabilitate! Desigur nu trebuie sa existe defetism, dar nici lejeritate. Prima shansa la calificare o are echipa bucureshteana, insa trebuie responsabilitate si multa daruire. Calificarea se joaca!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează