INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

YOUNG BOYS - CFR CLUJ. Iordănescu se teme înainte de meciul decisiv din Europa League: „Elvețienii au două șanse din trei, suntem conștienți valoarea lor”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 22:41 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 23:21

CFR Cluj va juca joi, de la 19:55, pe terenul lui Young Boys Berna, în ultima etapă din grupele Europa League. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Clujenii au nevoie de victorie pentru a se califica în primăvara europeană, iar Edi Iordănescu, noul antrenor al ardelenilor, spune că Young Boys pornește cu prima șansă în cursa pentru cele trei puncte.

„Este jocul decisiv și avem așteptări. Este important nu doar pentru CFR Cluj, ci şi pentru fotbalul românesc. Suntem conștienți că meciul este unul dificil şi că echipa gazdă este favorită! Are acum două şanse din trei, iar pe noi doar victoria de duce mai departe.

Ne uităm pe clasamentul competiției interne din Elveţia, iar Young Boys domină campionatul fără înfrângere. E o echipă bună, cu o medie de vârstă bună pentru performantă, cu experiență europeană şi jucători de mare calitate.

Există o încărcătură emoţională, dar am jucători valoroşi, cu personalitate. Va fi important să gestionăm momentele cheie din joc, să absorbim presiunea, să punem presiune, să fim agresivi, să încercăm să fim creativi şi să producem ocazii de poartă şi goluri”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit TV Telekom Sport.

Este o finală şi suntem conştienţi de performanţa de anul trecut. Depindem de noi, adversarul îl cunoaştem, trebuie să ne adaptăm la teren. Trebuie să intrăm concentraţi şi determinaţi
- Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Clasamentul grupei A din Europa League

VIDEO Sebastian Colțescu, acuzat de rasism în PSG - Bașakșehir

Citește mai multe știri depre CFR Cluj: 

Doi jucători ceruți de urgență la campioană: „Să-i aducă dacă vor să ajungă la acel nivel”

CFR Cluj se califică în primăvara europeană cu o victorie în Elveția, dar derby-ul cu FCSB prezintă mai multă importanță din 2 motive

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
189254898748309
Claude SH  •  10 Decembrie 2020, 18:47

Mulți din fotbal își doresc sa trăiască sa joace un meci european de calificare în primăvara europeană. Dacă tot ești aici draga CFR, hai ca poți, ne străduim, luptam și câștigăm! Pana în minutul 95. Apoi ne bucuram! Hai CFR Victorie!

 •  10 Decembrie 2020, 02:19

www︎.︎ictec︆.︆net - Site exce1ent de întâ1nire pentru *** care dorescc să găsească un partener care să facă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Decembrie 2020, 01:30

Realistic vorbind, CFR are o sansa din zece sa mearga mai departe. Oricum, speranta moare ultima si ar fi pacat sa nu incerce macar, jucand cat se poate de bine. Forza, forza CFR!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close