INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - ZIRA 3-1

Edi Iordănescu nemulțumit de un aspect după meciul cu Zira: "Am primit un gol stupid"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 22:42

Edward Iordănescu s-a arătat mulțumit de rezultatul din prima manșă a turului doi din Europa League cu FK Zira, scor 3-1, însă spune că l-a deranjat golul primit de Astra.

"Au fost foarte mulți jucători noi. Am jucat împotriva unor adversari cu două jocuri oficiale. Noi ne-am format din mers. Mă declar fericit pentru rezultat pentru că suntem într-un proces de reconstrucție. Mi-aș fi dorit să nu fi primit acel gol stupid. Sunt lucruri pozitive pe care le-am văzut. Am și ratat mult. Am luat o opțiune importantă pentru a merge mai departe.

Chipirliu trebuie să se pună la punct fizic, nu sunt supărat pe el. N-am avut toți jucătorii în pregătire, e normal să se găsească mai greu. Eu vă garantez că această echipă va crește. Trebuie să fiu obiectiv și să spun că vor fi multe momente grele. Cred că vom mai aduce unul, maxim doi jucători", a declarat Iordănescu jr. la TV Digi Sport.

Alexandru Dandea, unul dintre marcatorii Astrei, vede în Alex Ioniță viitoarea stea a giurgiuvenilor: "A trecut un an de când n-am mai jucat un meci oficial. A fost foarte greu pentru mine, dar se pare că am intrat cu noroc.

Pentru noi e primul meci oficial. Cei de la Zira plecau cu un avantaj că aveau două meciuri oficiale. Cu siguranță putem prinde play-off-ul Ligii 1 anul ăsta. Ioniță e un jucător de mare valoare, nu cred că va mai sta mult pe aici. Edi Iordănescu e un antrenor foarte bun, e diferit față de domnul Marius Șumudică".

"La fazele fixe am stat prost. Am avut niște greșeli. Victoria Astrei cred că e meritată. Ei se așteptau să jucăm cu 3 fundași centrali, dar noi am făcut-o cu 4. Cred că ei au fost puțin mai proaspeți și și-au dorit mai mult victoria. Cred că acest gol în deplasare e destul de important pentru noi și pune presiune pe AstraGabi Matei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
830943710275518
Razvan Radescu  •  14 Iulie 2017, 08:43

Bai John ,suferi ca si 'Stapanul'vostru...O sa aveti acelasi'traseu' ca acum 2 ani cand era 'finu'Radoi secund....O sa inceapa,din nou,'***sa se lamenteze....O sa ameninte cu insolventa'turma' fara nume...Pai cum,sa-si lase fetele fara zestre?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1215209148567675
Ferdinand Mihai  •  14 Iulie 2017, 08:04

Asa e ma Iordanescule, golul lor a fost stupid, spre deosebire de primul vostru gol, care a fost o extraordinara opera de arta, in ceea ce priveste constructia si realizarea unei faze de atac!

toni_fcsb
toni_fcsb  •  13 Iulie 2017, 23:30
Postat de dinamo_fan pe 13 Iulie 2017, 23:02

o sa tot primiti goluri stupide..s-a transformat o echipa monument intr-un jaf incropit in viteza...si de mana a 2-a

Hai sa fim seriosi. Majoritatea dintre noi se astepta ca Astra sa si-o fure grav in seara asta, dar au reusit sa invinga, obtinand puncte pentru Romania si fotbalul practicat nu e deloc rau pentru o echipa care este 90% diferita fata de cea de anul trecut! Merita felicitati si le urez multa bafta in retur!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează