INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SHALKE A RĂMAS FĂRĂ ANTRENOR

Egalul cu Steaua nu l-a ajutat pe antrenorul lui Schalke » Rangnick şi-a dat demisia

Ralf Rangnick şi-a dat demisia de la Schalke
Ralf Rangnick şi-a dat demisia de la Schalke

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 12:27

Adversarsa Stelei din grupa J a Europa League, Schalke, a rămas fără antrenor. Ralf Rangnick şi-a prezentat demisia pe motive de sănătate

"După o analiză îndelungată şi atentă am ajuns la concluzia că am nevoie de o pauză. Nivelul meu de energie actual nu este suficient pentru a reuşi şi, în special, pentru a ajuta echipa şi clubul", a spus Rangnick într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Rangnick îl înlocuise în luna martie pe Felix Magath pe banca echipei lui Ciprian Marica. Interimatul va fi asigurat de secunzii lui Rangnick, Markus Gisdol şi Seppo Eichkorn.

Presa germană a scris în ultima vreme şi de un conflict pe care fostul antrenor al lui Schalke l-ar fi avut cu Raul. Atacantul spaniol era nemulţumit că este folosit ca al doilea vîrf, în spatele lui Huntelaar.

În primul meci din grupa J a Europa League, Steaua a remizat cu Schalke, 0-0.

Schalke are 9 puncte după 6 etape în Bundesliga şi ocupă locul 9 în clasament. În ultimul meci, echipa lui Marica a pierdut pe teren propriu cu Bayern, scor 0-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
suflet_visiniu1923
suflet_visiniu1923  •  22 Septembrie 2011, 16:46

Vorbiti serios? Nici un EGAL cu STEAUA nu l-a ajutat..? E nebun... doar o victorie cu Barcelona putea sa depaseasca performanta asta!

ataraxia
ataraxia  •  22 Septembrie 2011, 16:44

diletantul asta care a scris articolul ar trebui dat afara din redactie. tolo, nu ii vezi p'astia? pai asta e titlu, imbe.cilule?

circo
circo  •  22 Septembrie 2011, 15:03

de ce trebuie legata orice stire de miaua? rangnick a demisionat pentru ca are probleme de sanatate, e diagnosticat cu oboseala cronica si nu i se trage de la remiza de saptamana trecuta de la cluj-napoca cu mioarele.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează