INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - ȘAHTIOR (ÎN TUR 2-2; 22:05, DOLCE 1)

Emery e impresionat de trupa lui Lucescu: ”Cel mai bun Șahtior all-time”

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2016 00:00

Șahtior a speriat Sevilla cu prima repriză reușită în tur, iar Unai Emery e pus în gardă.

"Aceasta e cea mai tare trupă a lor. Au jucători foarte valoroși, antrenor mare și multă experiență. Vom avea de suferit pentru calificare, e nevoie să dăm mai mult de 100%", a declarat antrenorul andaluzilor.

Ce l-a impresionat pe adversarul lui Mircea Lucescu? "Stilul lor e foarte dificil pentru noi. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, să evoluăm cu toată intensitatea. Fundașii laterali sunt foarte periculoși pentru orice adversar, iar Rakițki, un pasator excelent. Șahtior știe cum să iasă pe contraaatac". Fundașul Rami îl susține: "Ne-au surprins mult în tur în primele 45 de minute, mai ales cu Taison. Atitudinea lor a fost extraordinară, însă acum îi cunoaștem. Noi suntem obișnuiți cu semifinalele".

SEMIFINALE-RETUR

22:05 Sevilla - Șahtior (2-2) Dolce 1
22:05 Liverpool - Villarreal (în tur 0-1) Dolce 2, ProTV
Finala va avea loc pe 18 mai, la Basel.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  05 Mai 2016, 14:22

Excesiv de politicos antrenorul.E usor sa construiesti o echipa cu 150 milioane de euro.

dinarad
dinarad  •  05 Mai 2016, 10:24

Au o echipă foarte bună cu jucători foarte buni și un antrenor MARE (top 10 Mondial) , dar acesta nu este cel mai bun Șahtior. Cel mai bun Șahtior , cel cu care MARELE LUCESCU cîștiga Cupa UEFA , vă dădea de la 3 în sus (fără să primească gol) Dle. Unai Emery.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează