INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUDOGOREȚ - TOTTENHAM

VIDEO+FOTO Claudiu Keșeru, gol în poarta echipei lui Jose Mourinho! Moți a fost doar rezervă

Claudiu Keșeru (33 de ani) a marcat un gol în duelul dintre Ludogoreț și Tottenham, din grupa J de Europa League.
Claudiu Keșeru (33 de ani) a marcat un gol în duelul dintre Ludogoreț și Tottenham, din grupa J de Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 21:14 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 22:19

Claudiu Keșeru (33 de ani) a marcat un gol în duelul dintre Ludogoreț și Tottenham, scor 1-3, din grupa J de Europa League. 

Claudiu Keșeru a fost singurul român titular în meciurile de la ora 19:55. Atacantul naționalei nu a dezamăgit și a punctat în poarta formației pregătite de Jose Mourinho. În minutul 50, la scorul de 2-0 pentru Tottenham, Keșeru a fost atent la un șut deviat de Winks și a reluat din voleu, de la 6 metri de poartă. A fost înlocuit în minutul 59 cu Mitkov.

Golul marcat de Keșeru în Ludogoreț - Tottenham

Ludogoreț, ultima în Europa League

Ludogoreț este ultima în grupa J din Europa League, cu 3 înfrângeri în primele 3 meciuri și un golaveraj 5-9. Celealte două adversare sunt Antwerp și LASK Linz. 

Clasamentul în grupa J de Europa League:

Citește și alte știri despre Europa League: 

AS Roma - CFR Cluj. VIDEO + FOTO Experimentul lui Dan Petrescu a dat greș! Gafe în lanț într-o primă repriză de coșmar pe Olimpico

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează