INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORȚI

Turul 1 Europa League: FCSB - Milsami Orhei // Ștefan Stoica, fost antrenor al moldovenilor, asigură: „Misiune ușoară”

Stefan Stoica
Stefan Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 17:32

FCSB va juca în primul tur preliminar al Europa League cu Milsami Orhei, iar Ștefan Stoica (51 de ani) a oferit detalii despre echipa din Moldova.

Ștefan Stoica a antrenat-o pe Milsami Orhei în două rânduri (2010–2011 și 2012–2013) și a avut cuvinte de laudă la adresa moldovenilor, dar o consideră favorită pe FCSB în această dublă manșă.

Totodată, acesta a dezvăluit că viitoarea adversară a vicecampioanei României se confruntă cu serioase probleme financiare.

„Cu un an, doi în urmă, era o echipă puternică. Se strânseseră acolo o bună parte a jucătorilor de la naționala Moldovei. În ultima perioadă și ei au avut probleme financiare.

Când am fost antrenor, cu ani în urmă, am reușit să scoatem Dudelange din cupele europene. Era o echipă bună, dar de doi ani de zile au niște probleme. Au un patron mai controversat.

De două ori am fost antrenor acolo, de două ori am fost în cupele europene. E o echipă foarte frumoasă, dar trece prin niște probleme mari. Stadionul lor este mic, probabil că nu vor juca acolo. În general, joacă meciurile importante la Chișinău.

Este o echipă care aleargă, se zbate, însă nu mai este echipa care era și nu cred că mai are vreo șansă în fața FCSB-ului. În mod normal, toate echipele românești trebuie să meargă mai departe, dar cred că FCSB-ului o să îi fie cel mai ușor”, a declarat Ștefan Stoica, la TV Digi Sport.

Primul meci dintre FCSB și Milsami Orhei se va juca în România, pe 11 iulie, urmând ca returul să aibă loc pe 18 iulie.

VEZI ȘI:

Europa League // FCSB se va duela cu Milsami Orhei în primul tur preliminar al Europa League » CSU Craiova, meci cu FK Sabail din Azerbaijan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
emil1986
emil1986  •  19 Iunie 2019, 12:13
Postat de submarina pe 19 Iunie 2019, 08:41

L-au scos si pe Ludogoret. Pai inseamna ca sunt mai buni ca FCSB!

Înseamnă pentru cei cu mintea odihnita, așa ca tine.

submarina
submarina  •  19 Iunie 2019, 08:41
Postat de e_lae pe 18 Iunie 2019, 19:05

Au reușit să scoatem Dudelange din cupele europene???? Pai inseamna ca sunt mai buni ca Chefere!

L-au scos si pe Ludogoret. Pai inseamna ca sunt mai buni ca FCSB!

tinn_2
tinn_2  •  18 Iunie 2019, 20:25
Postat de e_lae pe 18 Iunie 2019, 19:05

Au reușit să scoatem Dudelange din cupele europene???? Pai inseamna ca sunt mai buni ca Chefere!

Absolut :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează