INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TOTTENHAM - LUDOGORETS 4-0

VIDEO Golul serii în Europa League, marcat în Tottenham - Ludogorets » Cosmin Moți, resemnat: „Diferența dintre ei și noi, prea mare”

Tottenham - Ludogorets 4-0 // foto: Imago
Tottenham - Ludogorets 4-0 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 12:10 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 12:30

Tottenham a învins-o pe Ludogorets categoric în Europa League, scor 4-0, într-un meci în care Claudiu Keșeru (33 de ani), Cosmin Moți (35) și Dragoș Grigore (34) au fost titulari.

Campioana Bulgariei nu a avut nicio șansă la Londra, unde „dubla” lui Carlos Vinicius (minutele 16 și 34) și golurile lui Harry Winks (63) și Lucas Moura (73) au răpus-o. Al treilea gol, reușit de Winks, a fost cu adevărat special.

După ce l-a văzut ieșit din poartă pe Iliev Ivanov, portarul oaspeților, Winks a decis să șuteze de la aproximativ 40 de metri, din partea stângă a terenului. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Ludogorets după ce a lovit bara stângă.

VIDEO cu golul AICI

Cosmin Moți, resemnat după Tottenham - Ludogorets: „Diferență prea mare”

Dezmăgit de rezultatul obținut, Moți a declarat la final că diferența dintre echipa sa și un colos precum Tottenham este prea mare.

„Nu trebuie să spunem multe. Știam ce ne așteaptă și că diferența este mare. Am încercat să facem ceva, dar nu a funcționat. Trebuie să mergem înainte, suntem încă departe de un astfel de meci. Știam că sunt o echipă foarte bună, dar am crezut că putem face ceva. Nu am reușit, diferența dintre noi și ei a fost prea mare”, a declarat Cosmin Moți, potrivit Sportal.

Înfrângerea cu Tottenham o lasă pe Ludogorets fără șanse de calificare în primăvara europeană. Bulgarii au 0 puncte după 4 etape, în timp ce Antwerp și Tottenham au 9, iar LASK 6.

VIDEO. Cosmin Moți despre o eventuală revenire la Dinamo: „Nu vreau să mă întorc și să joc cu numele”

Citește mai multe știri din Europa League:

Ianis Hagi, din nou rezervă neutilizată la Rangers » Explicațiile lui Steven Gerrard

CFR Cluj păstrează șanse reale la primăvara Europa League » Toate variantele de calificare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează