INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER - LUDOGOREȚ

EUROPA LEAGUE, INTER - LUDOGOREȚ // FOTO Atmosferă dezolantă pe Giuseppe Meazza! Ce s-a întâmplat cu fanii care au încercat să asiste la meci

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 21:27

Inter și Ludogoreț joacă astăzi manșa retur (2-0 în tur pentru italieni) a șaisprezecimilor de finală din Liga Campionilor. Porțile stadionului Giuseppe Meazza sunt închise din cauza Coronavirusului.

Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru sunt titulari într-un meci care se va disputa într-o atmosferă tristă. Din cauza virusului care a lovit în plin Italia, UEFA a decis ca partida să se dispute cu porțile închise. 

Imagine surprinse cu o oră înaintea partidei sunt dezolante. Magazinele din preajma stadionului au ușile închise, iar fanii „rătăciți” la intrare pe Giuseppe Meazza erau întorși din drum de forțele de ordine. 

+4 FOTO

Juventus - Inter fără spectatori?

Inter e în mare măsură calificată în optimile de finală din Europa League. În campionat va da testul suprem, în deplasare, cu Juventus. Meciul se va disputa duminică, de la 21:45, și riscă să fie cu porțile închise. Federația italiană va lua o decizie zilele următoare.

Vezi și:

Ianis Hagi, luat tare de Helmuth Duckadam: „Exagerează! Se bagă la prea multe! Deja îl vedem Balon de Aur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  27 Februarie 2020, 22:06

Păcat ca ne-o meritam

calicon
calicon  •  27 Februarie 2020, 21:56

Cita manipulare! Dumnezeule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează