INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DELEGARE

Istvan Kovacs, delegat în premieră la un meci din sferturile unei competiții europene!

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 13:14 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 14:21

Meciul retur dintre Manchester United și Granada, din sferturile de finală ale Europa League, va fi arbitrat de o brigadă condusă de Istvan Kovacs (36 de ani).

Arbitrul din Carei a primit un meci important în a doua competiție europeană inter-cluburi. Kovacs va „fluiera” duelul dintre Manchester United și Granada, de pe „Old Trafford”, care va avea loc joi, 15 aprilie, de la ora 20:00. În tur, englezii au învins cu 2-0.

Este prima delegare a lui Istvan Kovacs la un meci dintr-o fază așa avansată în Cupele Europene. 

Istvan Kovacs arbitrează Manchester United - Granada

Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce arbitru de rezervă a fost ales elvețianul Sandro Scharer. În camera VAR vor acționa germanul Bastian Dankert și polonezul Pawel Gil, ca asistent al lui Dankert.

Istvan Kovacs a mai arbitrat două meciuri în acest sezon de Europa League: Celtic - Sparta Praga 1-4 în grupe și Braga - AS Roma 0-2, în „16-imi”. Românul a avut mai multă activitate în Liga Campionilor, unde a „fluierat” 3 meciuri: Lokomotiv Moscova - Bayern 1-2, Zenit - Dortmund 1-2 și Bayern - Lazio 2-1.

VIDEO. Mesajul clar al unui arbitru FIFA: „Chiar dacă sunt foarte buni, Hațegan și Kovacs nu ajungeau în Elite fără Kyros Vassaras”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Mouctar Diakhaby nu face niciun pas înapoi în scandalul de rasism: „Să plătească pentru ce mi-a zis!”

Ianis Hagi, la Lazio? „Ar putea fi cedat, nu e un jucător crucial”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
iuliusmv
iuliusmv  •  13 Aprilie 2021, 16:59

Ii doresc sa arbitreze și la campionatul mondial și la cel european dar la meciurile Fcsb ului sper sa nu-l mai vad

Vezi toate comentariile (1)
Comentează