INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL III

Avalanșă de goluri în meciurile din Europa League » Victorii pentru Tottenham, AC Milan și Rangers, cu Ianis Hagi integralist

Tottenham a trecut de Shkendija în Europa League // foto: Guliver/gettyimages
Tottenham a trecut de Shkendija în Europa League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 17:15 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 00:24

Duelurile din turul III preliminar al Europa League au fost cu adevărat spectaculoase. Uriașii Tottenham și AC Milan s-au calificat în playoff, la fel și Rangers, cu Ianis Hagi integralist.

Nu mai puțin de 34 de meciuri s-au disputat joi, în turul III preliminar al Europa League. Cea mai mare surpriză a serii a reprezentat-o eliminarea lui Beșiktaș, după care a pierdut la penalty-uri cu Rio Ave pe teren propriu (2-4, după 1-1 în 120 de minute).

Tottenham, AC Milan, Galatasaray, Granada și Wolfsburg și-au respectat statutul de favorite, toate câștigându-și partidele. Italienii, la care Ciprian Tătărușanu a fost rezervă, au avut emoții, trecând cu 3-2 de Bodo/Glimt, pe teren propriu.

Scorul serii a fost reușit de LASK, din Austria, care a trecut cu 7-0 de Dunajska Streda din Slovacia. 

Ianis Hagi, integralist la Rangers

Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi, a trecut cu 4-0 de Willem II, asigurându-și astfel calificarea în playoff. Românul a fost integralist, însă nu a reușit să contribuie decisiv la niciun dintre goluri.

Călăii echipelor românești, OUT

Shkendija, echipa care a eliminat FC Botoșani în turul II preliminar, scor 1-0, a ieșit din competiție, fiind învinsă de Tottenham, scor 3-1. Trupa lui Jose Mourinho a tratat duelul cu seriozitate, jucând cu mai mult de jumătate dintre titulari.

Lokomotiv Tbilisi, echipa care a eliminat-o pe CS U Craiova încă din primul tur preliminar, a ieșit la rândul ei din competiție, pierzând pe terenul Granadei, scor 2-0.

Toate rezultatele din Europa League:

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează