INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

EUROPA LEAGUE // VIDEO Imagini TERIBILE la partida dintre Sturm Graz și AEK Larnaca! Un fan a făcut KO arbitrul și l-a umplut de sânge

FOTO: dailyrecord.co.uk
FOTO: dailyrecord.co.uk

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 00:22

Sturm Graz a pierdut partida cu AEK Larnaca, scor 0-2. Meciul a fost întrerupt 30 de minute după ce un fan a lovit unul dintre tușieri în cap cu o cutie de bere.

Fanii de pe Liebenauer Stadium din Graz au fost martorii unor momente teribile. Arbitrul tușier de pe partea băncilor de rezerve s-a prăbușit în agonie după ce o cutie plină cu bere l-a lovit direct în cap. Medicii au fost nevoiți să intervină de urgență pentru a stopa sângerarea arbitrului suedez.

Oficialii clublui austriac au reacționat imediat într-un comunicat în care dezavuează comportanentul fanilor: "Aceste lucruri umbresc reputația fotbalului și mai ales a clubului nostru. Am încercat întotdeauna să vedem acest evenimente ca pe o sărbătoare. Fair-play-ul este o prioritate pentru noi. Regretăm și ne cerem scuze că am dezamăgit o lume întreagă!".

Imaginile sunt la 8:43

Vezi și: Cosmin Moți, gol decisiv în victoria lui Ludogoreț! Cum s-au descurcat Tamaș și Nedelcearu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
rocky2
rocky2  •  10 August 2018, 19:31
Postat de Mario Durm pe 10 August 2018, 02:19

Doar Deaconu stie de ce... pr@fu' sa se aleaga de el!

A fost si medaliat de Base pt maiestria cu care a stiut sa loveasca acea bricheta cu capul si mizerabilii gigisti sa castige la masa verde un meci pe care pe teren il pierdusera clar!

robotzel
robotzel  •  10 August 2018, 13:28

parca nu ai voie cu obiecte contondente pe stadion? cutia de bere cum este? in mod normal austriecii trebuie eliminati din competitie pentru urmatorii ani. nu toate echipele austriece ci doar sturm. la noi nu ai voie cu o moneda in mod normal insa la ei ai voie cu cutia de bere. este incredibil ce se intampla. o sa ajungem sa se joace fotbal fara spectatori pentru ca altfel nu se mai poate.

581534618615543
Robert Ivan  •  10 August 2018, 10:17

Trebuia oprit jocul si 3-0 pentru AEK Larnaca. Regulamentul se aplica numai pentru saraci.(daca era in CIPRU se aplica regulamentul).

Vezi toate comentariile (13)
Comentează