INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AUSTRIA VIENA 2-3

EXCLUSIV Accidentare horror pentru Daniel Niculae » "Am văzut sânge pe gheată și îmi amorțise piciorul" » Cât lipsește

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 13:12

Daniel Niculae a fost nevoit să părăsească terenul după prima repriză a partidei Astra - Austria Viena, 2-3, din cauza unei accidentări provocate de Rotpuller.

Vârful de 33 de ani al giurgiuvenilor a fost faultat dur în minutul 15 de cel care avea să fie, în cele din urmă, eliminat în minutul 79, după un fault extrem de dur la Junior Morais.

"Mi-a pus un «capac» când am încercat să șutez în minge. Am simțit o durere, am zis că nu e mare lucru însă și am continuat să joc. Apoi am văzut sânge pe gheată și îmi amorțise piciorul", a declarat Niculae pentru GSP.RO.

Jucătorul nu a cerut intervenția staff-ului medical și a așteptat până la pauză: "Atunci am realizat cât de grav e și că nu mai pot continua. Era nevoie să fiu cusut, dar am așteptat să văd dacă se lipește rana", a mai spus a spus fotbalistul.

"Am adormit destul de greu aseară, după meci, mi-am pus o fașă ca să oprească sângerarea. Mi-a fost și frică să ridic bandajul dimineață să văd dacă s-a prins sau nu. Vedem azi despre ce e vorba exact" Daniel Niculae

Niculae nu știe când va reveni pe teren, dar crede că nu va lipsi mult: "Probabil, voi lipsi o săptămână, sper să nu fie nevoie de mai mult timp pentru a mă recupera".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  16 Septembrie 2016, 15:38
Postat de andrei.f pe 16 Septembrie 2016, 14:42

Oricum, Astra are asigurat ultimul loc din grupă !

ca si fcsb.

andrei.f
andrei.f  •  16 Septembrie 2016, 14:42

Oricum, Astra are asigurat ultimul loc din grupă !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează