INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP.RO

EXCLUSIV FCSB e luată tare înainte de meciul cu Viktoria Plzen: "Ar fi pe doi în Cehia”

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 16:11

 Calificat la turul de elită cu naționala U19, Andrei Sântean, de la Slavia Praga, vorbește despre fotbalul ceh și adversara de joi a celor de la FCSB, Viktoria Plzen. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

Ajuns în această vară de la Timișoara la Slavia, Andrei Sântean, 18 ani, e-n formă. A marcat pentru U19 în turneul care ne-a dus la Turul de Elită pentru Euro 2018 și, în ultima etapă din campionatul ceh U21, a dat două pase de gol. Chiar împotriva Viktoriei Plzen.

- Andrei, ești pe val. Ce s-a schimbat de când ai ajuns în Cehia?
- Mi se dă multă încredere. Și acum, când am venit de la națională, m-au felicitat toți, de la colegi la oameni din conducere, staff. M-am pregătit cu echipa mare, acolo unde sunt Danny, fost la Zenit, și Halil Altintop. Halil a fost cel care m-a luat deoparte la un antrenament și mi-a zis să mă relaxez, să fiu același ca la U19 sau U21. M-a ajutat mult de tot.

- Văd că joci foarte des.
- Da, pentru că la ei se dispută meciurile de U19 vineri-sâmbătă și U21 luni. Așa că prind lotul la ambele! Plus că am și contactul permanent cu trupa mare.

- Ai dat "dublă" cu Plzen la U21, echipa mare ai văzut-o? Joacă joi cu FCSB.
- Sigur. Urmăresc și campionatul de seniori. Într-un clasament după valoare, cred că FCSB ar fi pe locul 2 în Cehia. După Slavia, nicidecum după Plzen. Slavia a făcut un sezon trecut excelent, dar acum s-a bazat mult și pe parcursul european, de aceea a pierdut puțin contactul cu Viktoria. Dar s-a văzut valoarea chiar și-n partida de la Craiova, unde le-au lipsit mulți jucători și au venit câțiva colegi de-ai mei de la U21.

- Chiar, ai vorbit cu ei după joc?
- Da, au rămas impresionați de stadion și de fanii de la Craiova. Mi-au zis că s-au simțit ca acasă la ce atmosferă au făcut.

6 meciuriși 2 goluri are Sântean în acest sezon pentru Slavia U21, unde evoluează în paralel cu echipa U19

Citeşte şi: Dică bagă rezervele cu Plzen! Becali a ordonat ca un jucător să fie pe teren: "E generalul de război" » Cum poate arăta FCSB 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  21 Noiembrie 2017, 20:56
Postat de ares123 pe 21 Noiembrie 2017, 19:44

Sa inteleg ca ..,,*** ...e un cuvant care atinge demnitatea lui nebraska si trebuie cenzurat ? De ce nu faceti o lista cu ce nu avem voie sa spunem ? Ar fi mai simplu..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristian_daniel_pop
cristian_daniel_pop  •  21 Noiembrie 2017, 20:37

nu sunt eu fanu lu Steaua, dar ce fotbal este in Cehia...vai si amar de capu lor...copilu asta habar nu are despre ce vorbeste! poate din punct de vedere al managementului sa fie diferit, asta o fi adevarat...dar fotbal? cred ca si Voluntariu le-ar pune probleme serioase astora de la Plzen!

ares123
ares123  •  21 Noiembrie 2017, 19:44
Postat de ares123 pe 21 Noiembrie 2017, 19:14

Daca inchid astia site-ul iti tai venele...iti pierzi interesul pentru viata. *** ?

Sa inteleg ca ..,,*** ...e un cuvant care atinge demnitatea lui nebraska si trebuie cenzurat ? De ce nu faceti o lista cu ce nu avem voie sa spunem ? Ar fi mai simplu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează