INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ DIN EREVAN

ALASHKERT - FCSB // EXCLUSIV VIDEO+FOTO Tănase și Coman stau în cel mai mare hotel, situat în centrul Erevanului » Cum arată camerele jucătorilor și a lui Bogdan Andone

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 11:37

FCSB se deplasează în Armenia pentru meciul cu Alashkert din turul 2 al Europa League. Delegația vicecampioanei se va caza după prânz la Marriott Hotel, într-o clădire cu o mare încărcătură istorică pentru oraș.

  • Jurnalistul Gazetei Sporturilor Andrei Crăițoiu se află în Erevan (Armenia) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre  Alashkert și FSCB.
  • Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Protv.

Steliștii au plecat de la București cu un zbor charter, iar după ce vor ajunge pe Aeroportul Internațional Zvartnots, vor fi preluați de autocar până în centrul orașului, în Piața Republicii, acolo unde se vor caza în cel mai mare hotel din oraș. Pentru meciul cu Alașkert de joi seară, steliștii au ales să doarmă la Marriott Hotel.

Hotelul deschis în 1958 este chiar lângă Guvern. Are 259 de camere și dispune de cele mai bune condiții.

Are trei restaurante cu preparate internaționale, o sală de gimnastică modernă cu aparatură de ultimă generație, o piscină exterioară, dar și zece săli de consiliu!

Într-una dintre ele Bogdan Andone va susține ședința tehnică înaintea meciului din manșa tur a turului 2 preliminar din Europa League.

Pe lângă priveliștea care dă direct în Piața Republicii una dintre cele mai importante din oraș, steliștii pot admira frumusețea Muntelui Ararat.

Hotelul a fost proiectat de arhitecții Mark Grigorian și Eduard Sarapyan, pe baza planului original al orașului Eerevan, care a fost pus la punct de Alexander Tamanian.

Bazele sunt din piatră de bazalt, în timp ce hotelul este construit dintr-o varietate de calcar, numită tuf armenian roz.

Dacă în momentul deschiderii era operat de un operator local, din 1999 a fost preluat la nivel internațional de compania Marriott Hotels & Resorts.

În acest moment, stabilimentul de lux este compus din trei corpuri de clădire.

așa arată camera lui bogdan andone

camera bogdan andone

AȘA ARATĂ CAMERELE JUCĂTORILOR

camere jucatori

880 de lei este prețul unei camere duble la Marriott Hotel, identice cu cele în care vor dormi jucătorii vicecampioanei României

965 de lei este prețul camerei în care antrenorul echipei, Bogdan Andone, a fost cazat pe timpul deplasării echipei la Erevan

Citește și:

EXCLUSIV Tot Gigi Becali dă cel mai mult! Cât a plătit din suma totală investită de CFR, FCSB și Craiova în transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
pugliesi
pugliesi  •  24 Iulie 2019, 12:35

Jucatorii echipei de pe ultimul loc aka nouarii din playout, se uita cu lacrimi in ochi la aceste imagini.

florin_calance
florin_calance  •  24 Iulie 2019, 12:13

ceilalți jucători unde stau?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close