INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM SPORT, PROTV GSP.RO

EXCLUSIV Singurul oficial român din fotbalul israelian analizează adversara FCSB-ului din Europa League: "Beer Sheva are fotbaliști peste nivelul României"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 10:08

Campioana în exerciţiu a Israelului, Hapoel Beer Sheva, rămâne o forţă în faţa căreia FCSB ar trebui să fie precaută. Aşa crede Daniel Stanciu, managerul general de la Akko, un club mic al cărui obiectiv e salvarea de la retrogradare.

Stanciu, fost director sportiv la Timişoara, la Vaslui, la ASA şi la Dinamo, e pe antepenultimul loc cu echipa lui Akko. El a preluat postul în vara asta, dar în câteva luni a ajuns să-şi facă o impresie despre campionat, inclusiv despre adversara de mâine a steliştilor.

Concluziile lui? " Beer Sheva e o echipă de forţă!" e primul lucru pe care îl remarcă. Doi oameni importanţi din atac au calitatea asta, forţa: Tony, nigerianul fost la U, şi Pekhart, cehul adus de curând din Grecia. Internaţionalul ceh a fost convins cu un salariu uriaş, 70.000 de euro lunar de-a lungul contractului, cu tot cu banii încasaţi la semnătură!

Banii au creat un lot cu staruri cum nu vedem în Liga 1. "Sunt câţiva fotbalişti a căror valoare depăşeşte campionatul românesc. Cuenca a jucat la Barcelona, nu găsim o asemenea achiziţie în România! Mai e John Ogu, un mijlocaş nigerian foarte puternic, care domină zona lui". Ogu e convocat şi în naţionala Nigeriei.

Daniel Stanciu a analizat în detaliu adversara roș-albaștrilor de joi și a mai detectat câteva pericole de care trebuie să se ferească FCSB. Articolul în detaliu îl poți citi în Gazeta Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ataraxia
ataraxia  •  18 Octombrie 2017, 14:16
Postat de Istvan Demeny pe 18 Octombrie 2017, 12:34

FCSB nu castiga in Israel!!!

asta este evident....

sexilian
sexilian  •  18 Octombrie 2017, 13:00

sa nu-i puna AGHIUTA sa treca baremul de 5.......

259914374474553
Istvan Demeny  •  18 Octombrie 2017, 12:34

FCSB nu castiga in Israel!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează