INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

EXCLUSIV Vlad Marin, românul care a jucat pentru cele mai tari echipe de juniori, a fost antrenat de Inzaghi: „Datorită lui am ajuns la Manchester City”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 18:28

Vlad Marin, 24 de ani, fost internațional de juniori și trecut pe la Lazio, Manchester City, Juventus și AS Roma, are doar cuvinte de laudă pentru fostul său antrenor de la copiii lui Lazio.

Nu-l mai ține minte multă lume în România, deși, la un moment dat, Vlad Marin se anunța un nume de viitor pentru echipa națională.  

La 24 de ani, Marin are, însă, amintiri plăcute cu Simone Inzaghi, omul care îi stătea alături inclusiv la pozele de grup făcute pentru Lazio. 

EXCLUSIV Vlad Marin, românul care a jucat pentru cele mai tari echipe de juniori, a fost antrenat de Inzaghi: „Datorită lui am ajuns la Manchester City”

Aveam o relație foarte bună, m-a ajutat mult de tot. De exemplu, m-a luat de la Allievi (U17) și m-a trimis direct la Primavera, unde jucam cu băieți mult mai mari decât mine. Așa am ajuns să fiu transferat la Manchester City", spune omul de bandă stângă, fundaș care are și 3 selecții pentru România U19. 

„Spirit de învingător, deloc schimbat de ani și de celebritate, la fel ca oamenii din staff-ul lui. Cu fizioterapeutul am vorbit chiar acum câteva săptămâni. Simone Inzaghi știe ce vrea de la meserie, de la fotbal", spune Vlad Marin în exclusivitate pentru GSP.RO. 

ÎȘI CAUTĂ ECHIPĂ 

Din păcate pentru Marin, startul incredibil de carieră a luat o turnură descendentă. Azi, la 24 de ani, își caută echipă, deși a fost om de bază la Cuneo, în Serie C, anul trecut.  

„Sunt acasă și aștept. Știu, e penibil, dar vreau o nouă echipă”, spune Vlad. 

După o carieră la juniori în care a bifat 4 granzi, Lazio, City, Juve și Roma, la seniori are meciuri la Messina, Rimini, Dender (Belgia) și Cuneo, toate echipe din liga a treia.

EXCLUSIV Vlad Marin, românul care a jucat pentru cele mai tari echipe de juniori, a fost antrenat de Inzaghi: „Datorită lui am ajuns la Manchester City”

Citește și:

Dan Petrescu dă un ultim avertisment: „Dacă nu facem asta, nu avem șanse!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Septembrie 2019, 11:50

Miercuri a fost dat la DIGI SPORT 1, meciul din youts league dintre Atletico de Madrid si Juventus Torino-scor 0-4!Stoperul lui Juventus a fost...Radu Dragusin!Care a impresionat prin aspectul sau de vedeta si prin jocul impecabil,iar antrenorul sau ii striga deseori..."bravo Radu"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează