INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, JOI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

EXCLUSIV Walter Samuel înaintea duelului cu FCSB: "Aveți echipă tare! E bine pentru noi că nu joacă Alibec"

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 19:07

Antrenorul secund al celor de la Lugano, Walter Samuel, a vorbit despre FCSB. Îl cunoaște pe Denis Alibec, pe care l-a văzut la Inter, în perioada în care au fost colegi și se bucură că atacantul nu va juca în meciul de mâine. 

"Îl cunosc pe Alibec de când a jucat la Inter, era un copil de viitor. L-am remarcat atunci la un meci și l-am revăzut acum cu ocazia pregătirii meciului. Cred că e bine pentru noi că nu va juca pentru că ne-ar fi fost mai greu.

Dar românii au echipă tare și va fi dificil să ne impunem jocul. Mai ales că nu jucăm pe stadionul nostru. Va fi o mare victorie pentru noi dacă am obține un succes. Nimic nu e imposibil.

Dintre români e clar că cel mai mult îl apreciez pe Cristi Chivu, cu care am fost coleg și am câștigat trofee la Inter. Nu știu când va mai lua Inter Champions League", a zis Walter Samuel.

Lugano - FCSB este joi, ora 20:00, în direct la Pro TV, TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close