INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, JOI, 14 SEPTEMBRIE, 22:05, PRO TV, TV TELEKOM SPORT 1, GSP.RO

EXCLUSIV // ZERO în Europa » Cine sunt jucătorii la care Dică renunță pentru meciul de joi cu Plzen

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 22:40

În meciul de joi, cu Viktoria Plzen, e de aşteptat ca Dică să nu folosească în primul "11" niciun fotbalist care e eligibil în campionat pentru regula U21, informează ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi!

Ce e impus în Liga 1, folosirea cel puţin a unui tânăr care să fie născut după 1 ianuarie 1996, devine inutil şi foarte puţin necesar în meciurile din Europa. Cel puţin, acest lucru e valabil în cazul trupei lui Nicolae Dică.

Există în momentul de faţă o discrepanţă imensă între modul în care au fost folosiţi, ca meciuri şi minute bifate, jucătorii tineri în campionat comparativ cu partidele din cupele europene. Şi balanţa e şi mai dezechilibrată în privinţa randamentului produs.

În campionat, Dică a folosit nu mai puţin de 6 fotbalişti care să valideze legea U21, în timp ce în Europa unul singur a prins minute, e vorba despre Dennis Man, care a jucat în jumătate din cele 4 meciuri: "dublele" cu Plzen şi Sporting Lisabona!

Foarte probabil, la fel vor sta lucrurile şi în meciul de debut din grupele Europa League, care se va produce joi seară, pe Arena Naţională, cu Viktoria Plzen, ora 22:05. Dennis Man va trece pe bancă şi în locul lui va evolua Teixeira, care are cu 17 ani mai mult, în timp ce între buturi Andrei Vlad îi va lăsa locul lui Florin Niţă, mai în vârstă cu 12 ani.

Află din Gazeta Sporturilor de astăzi cum arată echipa probabilă gândită de Nicolae Dică + cine este singurul care are şanse să se afle în echipa de start!

Tot în Gazeta Sporturilor de astăzi:

 untitled

4.300.000 €e suma pe care Gigi Becali a plătit-o pentru jucătorii eligibili U21 care sunt în lotul actual al Stelei

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă joi, de la ora 22:05. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și Telekom Sport 1. 

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
939271716140965
Manu Ion  •  13 Septembrie 2017, 10:44

De unde stiti echipa ????

juliusmad
juliusmad  •  13 Septembrie 2017, 09:24
Postat de catalynn pe 13 Septembrie 2017, 00:30

Parca intereseaza pe cineva ... mai bine faceati si voi niste reclama ascunsa, spunand ca din surse "de incredere" s-au vandut majoritatea biletelor la inelul 2 si maine la prima ora se va deschide si inelul 3 :-))))

nu sarbatoresti "victoria istorica" cu benfica??? :))))). penibili!!!

iosif_vs.
iosif_vs.  •  13 Septembrie 2017, 01:15
Postat de sadiku pe 13 Septembrie 2017, 00:49

randoom si-a luat bilet la inelul 3 , cred ca este pericol de moarte :)))) pentru cei de la inelul 2

Doar daca il ridica baietii cu o macara in aer, altfel Maries nu poate ajunge la inelul 3 , imposibil !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează