INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER MILANO - FC VASLUI, AZI, 21:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fac istorie? » Inter vrea să joace cu rezervele în returul cu Vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 22:39

Stramaccioni se gîndeşte să menajeze mai mulţi jucători importanţi, iar Vasluiul poate spera să dea lovitura, cum a făcut Hajduk în turul precedent


Inter a debutat în Europa în deplasarea de la Split, unde au cîştigat la scor de forfait, 3-0, apoi a urmat un eşec ciudat, 0-2 în retur, chiar pe San Siro. Acum, în play-off-ul cu Vaslui s-au impus la 2 goluri diferenţă, un scor ce îi califică în proporţie foarte mare în grupele Europa League. Iar Andrea Stramaccioni ia în calcul varianta de a odihni cîţiva titulari în perspectiva meciului foarte important cu AS Roma, de duminică. Asta deşi tehnicianul peninsular a lăudat trupa moldavă în presa din Italia: "Atenţie, Vaslui este o echipă de calitate, nu sîntem deja calificaţi!".

Casele de pariuri îi văd deja calificaţi pe italieni, oferind o cotă minusculă, 1,002, adică la 100 de lei pariaţi poţi cîştiga doar 20 de bani. :) Totuşi, în caz că se repetă scenariul din returul cu Hajduk Split, pariorii care merg pe mîna Vasluiului pot cîştiga de 21 de ori suma pariată la un succes fără gol primit, în timp ce calificarea moldovenilor poate aduce 50 de lei profit la fiecare leu pariat!

1,25 este cota Interului la agenţia bet365 pentru o victorie diseară, în timp ce Vaslui are 12,00

67,00 e cota pentru un 2-0 pentru Vaslui la agenţia online Bwin

"Noi putem domina orice echipă, aşa cum au fost momente şi la meciul tur cînd am făcut-o. Inter e supervaloroasă, dar nu mergem la Milano să facem cumpărături"
Dani Coman, portar FC Vaslui

"Vasluiul e în formă. Am văzut că a bătut cu 3-1 pe Steaua, trebuie să avem grijă!"
Andrea Stramaccioni, antrenor Inter

516941-caseta-vaslui.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
old1
old1  •  30 August 2012, 21:14

Maicon deja e transferat ;)) ....si chiar daca era la inter era rezerva in cel mai rau caz...italienii ne subestimeaza si cine stie ...poate o sa facem vreo surpriza. Hai Vaslui,Dinamo , steaua era calificata dinaintea turului:)).

andyschleck
andyschleck  •  30 August 2012, 12:46

Daca alea sunt rezerve atunci voi sunteti cu capul.... Guarin era titular incontestabil la Porto in sezoanele trecute ,inclusiv cand au castigat Cupa Uefa... Coutinho titular incontestabil la Espanyol sezonul trecut,Cassano titular incontestabil la Milan ... singurele rezerve sunt : Belec,Jonathan si Mbaye insa sunt Maicon si Juan pe banca de rezerve... titularii in mod normal pe posturile lui Jonathan si Mbaye.. deci in cazul unei surprize Vasluiene intra imediat.. dar...

delouene
delouene  •  30 August 2012, 11:25
Postat de max_24 pe 30 August 2012, 10:13

indiferent de ce echipa va afisa la start Inter, speranta noastra moare odata cu fluierul de final , insa pana la acel fluier mai sunt de jucat 90 de min. in care putem si avem jucatori care sa poate face adevarate minuni FORTZA VASLUI FORTZA VASLUI CAMPIOANA SUNTEM NOI, FC VASLUI

Sincer, obiectiv, cu toata dragostea nascuta in copilarie pt CFR, apreciez ca anul trecut, Vasluiul a fost echipa care a jucat cel mai frumos fotbal. Imi place si anul acesta si ii voi tine pumnii, ca dealtfel tuturor celorlalte echipe. Succes FC VASLUI! Se poate intampla orice. Nu au nimic de pierdut, iar jocul bun ii recomanda.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează