INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF

Fanii bulgari se tem de blat la meciul Steaua - ŢSKA Sofia

Galeria lui ŢSKA este înfrăţită cu cea a Stelei, dovadă acest mesaj afişat la un meci din campionatul Bulgariei
Galeria lui ŢSKA este înfrăţită cu cea a Stelei, dovadă acest mesaj afişat la un meci din campionatul Bulgariei

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 10:38

Puşi în gardă de povestea transferului lui Junior Moraes la Steaua, prin intermediul echipei favorite, fanii lui ŢSKA se tem de o nouă înţelegere între cele două cluburi, de această dată cu o miză mult mai mare.

Siteul sportline.bg scrie că fanii lui ŢSKA se tem ca şefii să nu vîndă calificarea în grupele Europa League, şi aminteşte de relaţiile strînse dintre verii Becali şi preşedintele echipei din Sofia, Dimitar Borisov.

"Fanii sunt îngrijorati din cauza relaţiei de vasalitate existente între Steaua şi ŢSKA. Ei cred că Steaua va profita de aceasta situaţie! Familia Becali este cunoscută pentru astfel de jocuri unii dintre membrii ei fiind investigaţi.

Ultima dată, chiar patronul Stelei a fost prins cu o valiză cu un milion de dolari pe care dorea să-i dea unei alte echipe", scrie site-ul bulgar, citat de Adevărul, făcând trimitere la cazul "Valiza", când Becali a vrut să premieze echipa "U" Cluj.

CITEŞTE ŞI: Bulgarii ameninţă că fac revoluţie la Cluj » 3.000 de fani ai lui ŢSKA vin la meciul cu Steaua

Steaua şi CKSA îşi vor disputa locul din grupele Europa League într-o dublă manşă. Meciul tur se va disputa în România, la Cluj, pe data de 18 august, în timp ce returul se va disputa la Sofia, pe 25 august.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sexilian
sexilian  •  21 August 2011, 06:39

blat ne blat scor fina l 5-1 pt bulgari zicu da 3

djamorphis
djamorphis  •  07 August 2011, 15:57
Postat de puiulamiba pe 07 August 2011, 13:39

nu există aşa ceva la jucătorii de duzină (cum era Moraes când a apărut la noi)... să nu ai contract pentru Liga a II-a. Asta ar însemna că jucătorii cu astfel de contracte nu ar putea fi trimişi să joace la echipa a doua a clubului... Mă îndoiesc că există o astfel de clauză în contractul lui Moraes... dacă a ajuns la Gloria pe o sumă de nimic, nu cred că ar fi putut avea astfel de pretenţii la semnarea contractului. :D

Desi nu am cunostine din domeniul juridic incerc sa abordez toata problema prin logica: - exista ceva in clauza care probabil poate fi "interpretata" de catre ambele tabere; - daca Gloria ar fi avut dreptate, Moraes ar fi revenit la club fara probleme (nu ca ar avea Padureanu avocati slabuti - ohoooo!!) Problema mare este ca: STEAUA joaca la CLUJ NAPOCA in Cupele Europene! RAPID joaca la TIMISOARA in Cupele Europene! VASLUI joaca la PIATRA NEAMT in Cupele Europene! GAZ METAN va juca la CLUJ NAPOCA in Cupele Europene! DINAMO nu joaca nimic la BUCURESTI in Cupele Europene! Asta este marea problema a fotbalului nostru - nu Moraes! In rest numai de bine, Dj

madtim
madtim  •  07 August 2011, 15:46
Postat de gigi_belciug pe 07 August 2011, 11:51

Decizia de la FIFA se v-a da INAINTE de dubla mansa si Moraes intre timp v-a FI al Stelei

Simpaticule, imi place cum folosesti majusculele sa accentuezi o idee, dar te iubesc pentru cum folosesti cratima...Cine e baiat destept intelege sigur la ce ma refer, pe cand tu...Dar asta e, esti stelist...te inteleg...:))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează