INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Fanii celor de la Rangers au început să-i tachineze pe cei de la Leverkusen: „Kai Havertz are postere cu Ianis Hagi pe perete!”

Ianis Hagi a fost vedeta dublei Rangers - Braga, reușind două goluri și o pasă de gol.
Ianis Hagi a fost vedeta dublei Rangers - Braga, reușind două goluri și o pasă de gol.

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 14:58

Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi (21 de ani), va întâlni echipa germană Bayer Leverkusen în optimile Europa League. 

Pentru echipa lui Steven Gerrard, tragerea la sorți nu a fost foarte blândă. Bayer Leverkusen era una dintre cele mai dificile echipe cu care Rangers putea pica, pe lângă Manchester United, Inter Milan sau Sevilla. 

Bayer Leverkusen s-a calificat în optimile de finală ale Europa League după ce a trecut de FC Porto, reușind să învingă echipa portugheză atât în tur (2-1), cât și în returul din Portugalia (3-1), în timp ce Rangers a trecut de o altă echipă portugheză, Braga, cu 4-2 la general: 3-2 în tur și 1-0 în retur.

În sezonul 1998/1999, Rangers a învins-o pe Bayer Leverkusen în a doua rundă a Cupei UEFA, scor 3-2 la general, după 1-1 în Scoția și 2-1 în Germania.

Fanii celor două echipe așteaptă duelul dintre cele două echipe cu sufletul la gură, din moment ce acesta îi va pune față în față pe mijlocașul german Kai Havertz (20 de ani) și pe Ianis Hagi, senzația din „dubla” Rangers - Braga.

„Kai Havertz are postere cu Ianis Hagi pe perete!” sau „Hagi vs. Havertz - 2 playmakeri estetici în formă ireală” sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Bayer Leverkusen, sezon bun sub comanda lui Peter Bosz

Echipa antrenată de olandezul Peter Bosz (56 de ani) se află în acest moment pe locul 5 în Bundesliga, la doar 6 puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Nemții au 13 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri în primele 23 de meciuri din campionat, iar în ultima vreme se află într-o formă de zile mari: au câștigat 8 dintre ultimele 9 meciuri disputate, reușind în această perioadă să o învingă pe FC Porto de două ori (3-1 și 2-1) și pe Borussia Dortmund (4-3).

Kai Havertz, perla echipei

Conform publicației Transfermarkt, lotul lui Bayer Leverkusen are o valoare de piață de 445.75 de milioane de euro. În comparație, lotul celor de la Rangers valorează 62.8 milioane de euro.

90 milioane de euroeste cota de piață a lui Kai Havertz, cel mai valoros jucător al echipei din Leverkusen.

Havertz are parte de un sezon foarte bun: În 30 de apariții în acest sezon, a reușit să marcheze de 8 ori și să ofere 5 pase de gol. Forma mijlocașului în Europa League este cu adevărat impresionantă: În 2 meciuri a reușit 2 goluri și 2 pase de gol! Evoluțiile lui Havertz din ultimele 2 sezoane au dus la apariția unor zvonuri conform cărora echipe mari din Europa sunt interesate să îl achiziționeze pe mijlocașul de 20 de ani. Manchester United, Arsenal, Liverpool și Bayern Munchen sunt doar câteva dintre echipele interesate de Havertz.

Citește și:

Optimi Europa League » Cu cine vor juca Ianis Hagi și Rangers + Sevilla se luptă cu AS Roma

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1345298202223778
Dan Cezar  •  29 Februarie 2020, 00:01

sfàrsitul comentariului despre ce cred scotienii ,,Însă moștenirea lui Hagi de la Ibrox pare din ce în ce mai probabil să dureze dincolo de această campanie europeană și din acest sezon. Dacă ne asigurăm serviciile lui Hagi cu normă întreagă să vină vara, el s-ar putea dovedi doar unul dintre cele mai bune activități de transfer din istoria noastră.''intelegi klauz ???sau e greu pentru tine oricum chestiile cu Hagi jr machidon sint de doi lei eu am iesit in strada pentru Hagi senior pentru presedinte...chiar tu klauz ce esti?neamt ?no way

1345298202223778
Dan Cezar  •  28 Februarie 2020, 23:55

pentru hateri iatà ce scriu scotienii ,,zgàrcitii ''Ar putea Ianis Hagi să reprezinte unul dintre cei mai buni transferuri din Rangers? 28 februarie 2020Cameron Willis...Când Rangers a semnat pe Ianis Hagi în împrumut de la Genk în ianuarie, nu există niciun Urs care să se poată teme de emoția lor timpurie cu mijlocașul atacant. Departe de a mulțumi ca un jucător de marcă cu experientà, a existat o adevărată acceptare din partea tuturor că acest tânăr este un talent major și va avea nevoie de ceva timp. Dar chiar și cel mai critic dintre bluenoze trebuie să fie impresionat de incredibilul început de viață al lui Hagi la Ibrox.Jucătorul de 21 de ani și-a arătat deja clasa la Ibrox - în special în Europa - iar suporterii clubului sunt deja încântați de perspectiva înscrierii lui Hagi în vară. Tânărul este motivul pentru care Rangers au fost la pălărie pentru ultima remiză din Europa League și ursii mari, și trebuie să-i mulțumească pentru călătoria în Germania. Atacul inspirat al lui Hagi împotriva lui Braga la Ibrox nu doar că și-a arătat talentul fantastic fanilor Rangers, dar a inspirat una dintre cele mai mari întoarceri ale lui Ibrox.Apoi, Ianis Hagi va continua să obțină un altul, când un candidat european pentru un băiat de aur a lovit o lovitură liberă deviată pentru a câștiga jocul 3-2 noaptea. A fost pasul său genialînfipt în apărare din partea superioară a apărării Braga către Ryan Kent, care ne-a ajutat să depășim Braga Însă moștenirea lui Hagi de

1345298202223778
Dan Cezar  •  28 Februarie 2020, 20:30
Postat de klauz pe 28 Februarie 2020, 19:54

Uiti ca mai exista si antrenamentele. La antrenamente afonul makedo nu se mai poate ascunde. Fii sigur ca la Rangers se stie deja ca Ianix nu stie fotbal, nu are talent. Scotienii-s zgarcitii pamantului, ei vroiau sa faca un smen cu ianix, sa-l vanda la englezi unde e banu gros, dar acum stiu precis ca nu au nici o sansa, marfa e de proasta calitate. Stiai ca ianix joaca gratis? Nu ia salariu efectiv, de-aia l-au luat, ca nu-i costa nimic si poate-poate prind niste englezi prosti gramada...

The Romanian wonderkid asa scriu in plus Connor Goldson stànca din apàrare a declàrat cà Ianis i-a uimit in plus vorbeste englezà mai bine decàt 80/100 din echipà iar bàiatul face si palestra si surprise reintrà Jermaine Defoe care are nevoie de lansàrile lui Hagi junior ...klauz lasà timpul sà ne arate acum e pe val...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează