EUROPA LEAGUE  ·  STEAUA

Fără fundaşi de bandă în Europa! Gigi îi vrea pe lista UEFA pe Chiricheş, Chipciu şi Tibi Bălan

Valeriu Lupu ar putea fi soluția de avarie din banda stîngă pentru
meciul cu Twente. FOTO Raed Krishan
Valeriu Lupu ar putea fi soluția de avarie din banda stîngă pentru meciul cu Twente. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 23:25

Gigi Becali i-a spus lui Ilie Stan pe cine vrea pe lista UEFA pentru ”dubla” cu Twente: Chiricheş, Chipciu şi Tibi Bălan


Steaua mai poate face trei modificări pe lista UEFA pentru meciurile cu Twente, de pe 16 şi 23 februarie. Gigi Becali i-a anunţat ieri pe cei trei preferaţi ai săi: "Pe Chiricheş trebuie să-l promovez pentru că este tînăr şi titular la echipa naţională. De Chipciu avem nevoie în banda dreaptă, iar al treilea e Tibi Bălan. El va fi coordonatorul echipei. Ăsta e ordinul meu! Dacă Ilie Stan vrea să revoc acest ordin, trebuie să vină cu un argument serios!", a anunţat Becali.

Ilie Stan s-ar vedea în imposibilitatea de a avea pe teren un fundaş de bandă adevărat dacă, pînă la urmă, şi Latovlevici va pleca în Franţa, la Saint-Etienne. Astfel, cu Twente, Martinovici va fi fundaşul dreapta al echipei, în timp ce tînărul Valeriu Lupu, care are doar un sfert de oră în tricoul Stelei, ar putea juca pe stînga.

Cum ar putea arăta Steaua cu Twente:
Tătăruşanu - Martinovici, Chiricheş, Gardoş, V. Lupu - Chipciu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - M. Costea, Rusescu

"Dacă primele două locuri sînt deja acontate, pentru poziţia a treia Pîrvulescu mai are şanse să intre în locul lui Bălan"
Gigi Becali, patron Steaua

Lui Bergodi i l-a impus pe Dayro
Implicarea lui Becali de acum nu este singura. În 2009, acesta a cerut expres ca unul dintre preferaţii lui, columbianul Dayro Moreno, să fie trecut pe lista UEFA. "Nu m-am consultat cu Bergodi, ce să-l întreb pe el? Eu l-am vrut pe Dayro, acum vom vedea dacă va fi şi folosit în aceste meciuri!". Dayro nu era în graţiile italianului deoarece întîrziase la reunirea echipei.
O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (7)
roxana.lucian  •  12 Ianuarie 2012, 23:21

Da voi cate sampani ati dat sa fiti pe locul 1?

florinch  •  12 Ianuarie 2012, 09:45

Cum,pe Curvulescu nu l-a trecut Jiji pe lista UEFA? Normal,doar il pregateste de acum sa lustruiasca banca de rezerve.LA CAT MAI PUTINE JOCURI Curvulescule!!!!!!!!!!!!

alpin  •  12 Ianuarie 2012, 09:23

La ce le trebuie fundasi de banda?! Pentru putin turism in Olanda?!? Mai ales ca, in februarie, in Olanda vremea e nashpa...

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1