INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - ALASHKERT

FCSB - ALASHKERT 2-3 // FOTO Calificare în genunchi! FCSB pierde în fața armenilor cu salarii de 2.000 de euro! Cu cine joacă în turul III preliminar

FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 22:52

FCSB a pierdut cu Alashkert, scor 2-3, dar s-a calificat în turul III preliminar al Europa League datorită victoriei cu 3-0 din tur. 

  • FCSB va juca în turul III preliminar cu Mlada Boleslav. Cehii au câștigat azi returul cu kazahii de la Ordabasy, scor 3-2. În tur a fost 1-1. Prezentarea Mladei AICI!

 Plângăciosul Andone n-a mai improvizat pe stânga, așa cum a făcut-o până acum. Nu, nu, nu vă faceți griji! N-a folosit nici acum jucătorii pe posturile lor și a continuat să facă experimente. L-a trimis în centrul apărării pe Filip, pe Cristea l-a pus mijlocaș dreapta, iar Ovidiu Popescu a ajuns extremă. Ce să priceapă jucătorii? E un haos total! Tănase a marcat repede (10) de la 11 metri, dar apoi s-a declanșat iadul...

Ce e în capul tău, Bălașa?

 Bălașa intră sanie și e la un pas să-l rupă pe Cristea (13), care s-a salvat cu greu. Infirmeria l-a primit însă pe Moutinho, ieșit cu probleme musculare. Steliștii mai au nevoie de doi jucători accidentați și pot juca un meci între pacienții din spitale. Au ajuns la cota 9 jucători paradiți. Cauzele? Nimeni nu le știe. Șutul lui Nenadovici a fost respins în față de "Messi al portarilor", Marmentini a pus piciorul de lângă Stan și a egalat (23). Pastilele de Xanax au fost rapid scoase din geantă de steliști!

 Circul a continuat, iar Bălașa, abia revenit după 3 etape de suspendare pentru o eliminare în partida cu Rapid Viena din sezonul trecut, și-a pierdut iar mințile! E singur în 30 de metri, pierde mingea, face un fault de grădiniță în careu, din postura de ultim apărător, vede "roșu" direct, iar același Marmentini marchează de la 11 metri. Bucureștenii nu sunt în stare să stea în ghete, sunt făcuți harcea-parcea de oaspeți, care înscriu și golul 3!!! Marmentini intră în rolul servantului pentru Galvao (45), iar Andone e transpirat din cap până-n picioare. Noroc cu pauza, care-i salvează pe rătăciții îmbrăcați în roș-albastru de furia armenilor.

Să trăiască „Mbappé”!

 Salvarea vine de la singurii români care au avut aseară aspect de fotbaliști. Mai întâi Florinel Coman (56) caută vinclul cu un șut care trece la trei degete de bară, apoi tot el aduce liniștea cu o finalizare simplă, după o pasă desenată de Vână prin toată apărarea armenilor.

 Andone se închină, dar fanii râd de el că nici crucea nu și-o face corect! Bogdane, te bagă nea Gigi în ședință... Iar experimentele astea s-ar putea să te coste serios pe viitor. Acum ai avut noroc! Mare noroc că Alașkert e o echipă subțire rău. Oricum, rămâne rușinea că a râs de tine Marmentini sau Nenadovici, jucători cotați la 150.000 de euro, de 20 de ori mai puțin decât "Mbappé" Coman

FINAL » FCSB - Alashkert 2-3

  • Au marcat: Fl. Tănase '10 (pen.), Fl. Coman '59 / Marmentini '22 '28 (pen.), Galvao '45

S-a terminat partida!
min. 86:
Vlad reține în doi timp un șut din 14 metri. 
min. 83: Tankov ratează o șansă imensă. Atacantul intrat după pauză trimite cu capul peste poartă din 3 metri. 
min. 80:
Bogdan Planic intră în locul lui Florin Tănase. Banderola de căpitan ajunge pe umărul lui Lucian Filip.
min. 70:
Elevii lui Bogdan Andone au supraviețuit iureșului armean din startul reprizei secunde și controlează fără emoții ostilitățile.
min. 63:
Marmentini, autorul primelor două goluri ale armenilor, vede cartonașul roșu pentru un cot aplicat în figura lui Belu-Iordache.
min. 59: GOL FCSB, 2-3!
Florinel Coman marchează cu un șut cu latul, din 11 metri, pe sub portar. Pasa venită de la Ionuț Vînă a fost una ideală.
min. 55:
Florinel Coman intră din flancul stâng și încearcă o execuție cu efect, la colțul lung. Mingea trece pe lângă poartă.
min. 51:
FCSB nu reușește să păstreze posesia. Armenii se instalează serios în jumătatea vicecampioanei României.
min. 46: Diogo Salomao l-a înlocuit pe Alexandru Stan.

Gafa lui Mihai Bălașa a complicat teribil calculele lui Bogdan Andone! + Arbitrul le-a acordat un penalty inexistent armenilor

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză! Fanii prezenți în tribunele arenei de la Giurgiu își fluieră favoriții.
min. 45: GOL ALASHKERT, 1-3!
Brazilianul Thiago Galvao duce scorul la un neverosimil 1-3. Armenii mai au nevoie de un singur gol pentru a întoarce soarta calificării.
min. 39:
Alashkert ratează o ocazie imensă. Mingea șutată din 10 metri se scurge milimetric pe lângă.
min. 27:
 GOL ALASHKERT, 1-2! Mihai Bălașa face o gafă uluitoare! Pierde mingea, faultează în postură de ultim apărător și lasă echipa în 10. Marmentini transformă lovitura de la 11 metri. 
min. 22: GOL ALASHKERT, 1-1!
Gustavo Marmentini egalează cu o execuție facilă, din doi metri, după o intervenție salvatoare a lui Andrei Vlad!
min. 20:
Thierry Moutinho se accidentează și e înlocuit cu Florinel Coman. 
min. 18:
Selecționerul Cosmin Contra urmărește meciul împreună cu  Ionuț Luțu.
min. 14:
Mihai Bălașa intră prin alunecare și îl lovește involuntar pe Iulian Cristea. Fundașul central cere intervenția echipei medicale, dar reintră pe teren după două minute. 
min. 10: GOL STEAUA, 1-0!
Florin Tănase obține o lovitură de la 11 metri. Tot el transformă după un elan ciudat, contestat de armeni. 
min. 6:
Ionuț Vînă trimite cu latul din 7 metri. Portarul armenilor respinge in-extremis.
min. 4:
Thiago Galvao încearcă să reia printr-un procedeu spectaculos, din „foarfecă”, la capătul unei acțiuni cursive a oaspeților.
min. 2:
FCSB s-a instalat serios în jumătatea adversă de teren. Armenii nu reușesc să iasă cu mingea la picior din propriul teren.

A început partida! La meci asistă aproximativ 1.500 de fani.

ECHIPELE de start

FCSB: A. Vlad - Belu-Iordache, Bălașa, L. Filip, Al. Stan - Vînă, I. Cristea, Oaidă - Ov. Popescu, Fl. Tănase, Moutinho
Rezerve: Bălgrădean - Fl. Coman, Planic, Salomao, Perianu, Ardelean
Antrenor: Bogdan Andone

Alashkert: Cancarevic - Voskanyan, Mkoyan, Ishkhanyan, Daghbashyan - Grigoryan, Thiago Galvao, Hayrapetyan - Coelho Andrade, Marmentini, Nenadovic
Rezerve: Avagyan - Stojkovic, Avagimian, Shahinyan, Tankov, Pogosyan, Ghadimyan
Antrenor: Abraham Khashmanyan

Arbitru: Peter Kralovic (Slovacia)
Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu

Noul transfer e la meci

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz (31 de ani), prezentat astăzi oficial, asistă la meciul de la Giurgiu.

atacant

 

 

După 3-0 în tur contra armenilor de la Alashkert, FCSB este la un pas de calificarea în turul III preliminar al Europa League

Florin Tănase, Iulian Cristea și Florinel Coman au decis întâlnirea din deplasare, iar Bogdan Andone s-ar putea baza din nou pe ei.

Opt accidentați are FCSB, dar vestea bună vine din partea lui Alexandru Stan, care ar putea reveni pe teren la acest meci. 

În următoarea fază competițională, FCSB va întâlni învingătoarea meciului dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazakhstan). Cele două formații au remizat în tur, scor 1-1.

„Dacă nu abordezi un meci cum tebuie, se poate întâmpla orice. Sper să nu fie cazul nostru mâine. Avem doar 12 jucători de câmp disponibili. Asta e situația, nu mă ia amețeala. Dintre ei trebuie să aleg 10. Asta e situația”
Bogdan Andone, antrenor FCSB

VEZI ȘI:

FCSB - ALASHKERT // VIDEO Bogdan Andone are doar 12 jucători de câmp pentru meciul din Europa League » Cât lipsește Dennis Man + care e primul accidentat așteptat să revină

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (212)
fara_pista
fara_pista  •  02 August 2019, 08:34

Na, că și-a revenit fraierplayoltenia după o așa grande partita, cu o echipă mai slabă decât Chindia... El o fi aruncat cu bricheta și petarda...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 August 2019, 04:46
Postat de fairplayromania pe 02 August 2019, 03:25

Prostovano, Dudelange e din Europa, dar Askaret de unde este? Tu realizezi cit de ridicoli sunteţi? Ce umilinţa istorica ati primit? 5 iulie si 1 august !!!! sunt zilele fotbalului romanesc !!!!

Ride ciob de oala sparta

fairplayromania
fairplayromania  •  02 August 2019, 03:25
Postat de Abigail Laslas pe 02 August 2019, 01:52

n-ai raspuns cum e sa fi ELIMINATA cu 3-2, "academiciano". btw, ai citit cum e cu bitu si bytu, inculto? veorico

Prostovano, Dudelange e din Europa, dar Askaret de unde este? Tu realizezi cit de ridicoli sunteţi? Ce umilinţa istorica ati primit? 5 iulie si 1 august !!!! sunt zilele fotbalului romanesc !!!!

Vezi toate comentariile (212)
Comentează