INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB e judecată azi la Nyon » Veştile de la UEFA nu sunt bune!

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2018 10:14

Azi, Comisia de Disciplină va decide sancţiunile în urma incidentelor de la returul cu Hajduk Split, iar într-o speţă aproape identică, lui Lyon i-a fost aplicată o pedeapsă dură: un meci cu porţile închise.

FCSB e azi judecată la Nyon. Pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul şi după terminarea meciului cu Hajduk Split. UEFA a deschis o procedură disciplinară şi există nu mai puţin de 4 capete de acuzare, printre care, cele mai grave sunt: aruncarea de obiecte în teren, dar şi pătrunderea pe gazon a persoanelor neautorizate.

Sancţiunile pot fi extrem de dure fiindcă într-un caz aproape tras la xerox, cel al clubului Lyon, UEFA a dictat inclusiv măsura interzicerii accesului spectatorilor la următorul meci, care pentru gruparea franceză va fi chiar în grupele Champions League. Şi în cazul lui Lyon, printre acuzaţii, la meciul din primăvară cu ŢSKA Moscova, s-au numărat aruncarea de obiecte în teren, inclusiv torţe.

FCSB se va alege sigur şi cu o amendă extrem de mare. Indiferent dacă i se va închide sau nu porţile la următorul joc de acasă, foarte probabil, vicecampioana României va încasa o penalitate de cel puţin 40.000-50.000 de euro.

Ultima dată când FCSB a fost nevoită să joace în Europa fără spectatori s-a întâmplat acum 3 ani, la meciurile cu Trencin, scor 2-3 şi Partizan, scor 1-1, ambele disputate în preliminariile Champions League.

Vezi și: Declarații dure după ce Nedelcu a fost lovit cu un obiect: "Niște animale! Asta e țara în care trăim"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1937121242987993
George Bradea  •  31 August 2018, 11:11

50 000 de euro amenda si atat

florianveress
florianveress  •  31 August 2018, 11:08

Au aruncat cu mileuri... Nu e aşa grav!

endervisa
endervisa  •  31 August 2018, 11:02
Postat de Alexandru Cristian pe 31 August 2018, 10:35

Concluzia e simpla.Fotbalul nostru e de ... As putea enumera peste 50 de lucruri mai bune de facut decat sa ma uit cum joaca cfr,fcsb,steaua lu talpan s.a.m.d.A ajuns sa ne bata dudelange pe campioana Romaniei.RIP fotbalul romanesc :(

RIP limba romana...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează