INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1

FCSB // Fanii FCSB au făcut scandal la Mlada: „Cu Gigi Becali antrenor o să avem mai multe șanse!” + 10 observații de la meci

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 09:41

FCSB este calificată în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav, în turul III din preliminarii. Suporterii vicecampioanei din străinătate nu sunt de acord deloc cu situația în care se află clubul lor favorit

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia
  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB.

Aproximativ 150 de români au făcut galerie roș-albaștrilor. Au fost suporteri care au venit cu mașina de la Dresda, din Germania, sau de la Viena, din Austria. Cei mai mulți au venit de la Praga, acolo unde lucrează. 

Cu steagurile României la ei, dar și cu fularele roș-albastre, fanii sunt dezamăgiți de situația din acest moment de la echipă. „Becali încă n-are licența PRO. Când își ia licența, poate o să avem mai multe șanse”, a spus unul dintre ei. 

Jucătorii au salutat micuța galerie înainte de startul partidei, iar fanii le-au scandat numele lui Coman, Tănase și restului jucătorilor din lot. 

ALTE 10 INFORMAȚII OBSERVATE DE REPORTERUL GSP 

1. Fanii au plătit 100 de coroane pentru un cârnat cu pâine și muștar, dar și pentru un pahar de bere la 500 ml, adică 20 de lei. Culmea! Aveau voie să intre cu ele pe stadion și să le consume pe locul de pe bilet. 

2. Chiar dacă a plouat o jumătate de oră înainte de meci, gazonul a fost impecabil. Mlada are 10 oameni care se ocupă exclusiv de întreținerea ierbii și zeci de utilaje cu care intră pe teren în fiecare zi. 

3. Vestiarele celor două echipe sunt construite într-un minihotel unde sunt cazați jucătorii gazdelor. Înainte de startul partidei, Pintilii și Salomao au stat relaxați la fereastră și au urmărit ce se întâmpla în curte. 

4. Nikolai Komlicenko, atacantul de 24 de ani, i-a cerut antrenorului Weber să nu-l folosească. Decizia a fost luat chiar ieri dimineață, de frica unei accidentări care i-ar bloca transferul la Lokomotiv Moscova. 

5. Helmuth Duckadam a făcut parte din delegația FCSB. Cehii știau de performanța reușită de formația roș-albastră în 1986 și au fost fani care l-au recunoscut. Au făcut poze înainte de startul meciului și au luat autografe. 

6. Delegația vicecampioanei va pleca abia astăzi spre București! N-au mai luat decizia să zboare spre casă imediat după meci și au decis ca jucătorii să se odihnească, să nu stea pe drumuri încă o noapte. 

7. Stadionul-"potcoavă" e construit între blocuri, iar proprietarii apartamentelor au ieșit pe balcon să vadă partida. Oficialii cehi au anunțat că au fost prezinți 4.500 de fani în tribune. 

8. Arbitrul belgian Jonathan Lardot n-a fost mulțumit de cum au fost montate camerele TV de către televiziunea cehă. Acesta a decis împreună cu observatorul să fie mutate pentru că îi încurcau pe asistenți. 

9. Înaintea meciului, antrenorul Jozef Weber a stat minute bune la declarații cu jurnaliștii din Cehia. Acesta a făcut turul ziariștilor și a stat răbdător până când a îndeplinit toate dorințele celor din media.  

10. Vânătorii de autografe, colecționarii cehi, au fost prezenți ieri la meci. Au apărut imediat în zona mixtă și au luat semnături de la toți jucătorii vicecampioanei. Fanii au fost dezamăgiți de lipsa lui Gnohere din Cehia.

Citește și:

Jucătorul lăudat de Vergil Andronache, cel mai slab de pe teren » Ce notă a primit eroul Iulian Panțâru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 August 2019, 12:47

Voi ăștia de susțineți fcsb sunteți și prosti grav!! :)))

notre_respect_dudelange
notre_respect_dudelange  •  16 August 2019, 12:45

Aia cu marmite ce ziceau suporterii e evident fake news pentru hateri

 •  16 August 2019, 12:24

Ce are ma prostule fcsb cu Steaua din 86?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează