INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES 0-0

FCSB - GUIMARAES 0-0 // Helmuth Duckadam recunoaște: „N-avem joc de echipă, ne bazăm doar pe individualități” + laude pentru Bălgrădean

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 23:46

Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre remiza dintre FCSB și Guimaraes, scor 0-0. Fostul mare portar l-a lăudat pe Bălgrădean și a explicat de ce consideră că echipa iese în evidență doar prin individualități. 

„Mi-a plăcut atitudinea, băieții și-au dorit un rezultat bun. Unii antrenori s-au supărat pe mine, dar nu avem un joc de echipă, ne bazăm doar pe indivitualități. Jucăm puțin haotic, dar important e că ne dorim. O eventuală calificare ar salva acest debut de sezon. 

Jucătorii care vin după accidentări n-au meciuri în picioare, dar conducerea  a luat o hotărâre bună: plecăm marți în Portugalia, avem suficient timp de relaxare și de odihnă pentru a pregăti acel meci”, a declarat Duckadam. 

Eroul de la Sevilla l-a lăudat pe Bălgrădean, înlocuitorul lui Andrei Vlad: 

„Bălgrădean a dat siguranță în apărare, jucătorii au mai multă încredere pentru că e un portar cu experiență. Din păcate, Vlad nu are această experiență și așa se explică și greșelile din ultima perioadă. Decizia de a-l titulariza pe Bălgrădean a fost una inspirată”a spus Helmuth Duckadam, la Pro X.

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Guimaraes 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  23 August 2019, 10:50

Portavocea ciobanului se pune contra stapinului. Becali a declarat ca Belgradean nu a avut de lucru iar duchi il lauda pentru prestatia avuta.

strickland
strickland  •  23 August 2019, 06:01

Cica "decizia de a-l titulariza pe Balgradean a fost una inspirata", dar, tovarasul maior (in rezerva), decizia de a-l repune in poarta pe Balgradean a fost luata de aceeasi persoana care a decis ceva mai devreme, pur si simplu pentru ca asa i s-a nazarit, sa-l scoata din poarta si sa puna un pusti talentat, ce-i drept, dar inca prea necopt pentru meciuri tari. De asta nu amintiti nimic, tovarasu? Pai, cam sade rusine asa lipsa de rememorare selectiva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close