INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES 0-0

FCSB - GUIMARAES 0-0 // NOTE GSP De ei era mai mare nevoie! Jucătorii care trebuiau să producă pagube în atac au dezamăgit

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 01:38

FCSB a remizat aseară cu Guimaraes, scor 0-0, iar calificarea în grupele Europa League se va devide în returul din Portugalia. 

Spre deosebire de precedentele meciuri, în special cele din campionat, roș-albaștrii nu s-au mai făcut de râs. Și-au dominat adversara, iar marile ocazii le-au aparținut băieților lui Andronache. 

Bogdan Planic, notat cu 7, a fost dirijorul apărării la partida de aseară. Sârbul a adus aminte de evoluțiile sale de la începutul aventurii la FCSB, fiind extrem de sigur pe toată durata meciului. 

Tot 7 a primit și Florinel Coman, cel care a semănat cel mai mult panică în jumătatea portughezilor. Starul de la naționala U21 putea aduce victoria, dar a trimis în bară în prima repriză. 

Oamenii din atac au dezamăgit

La capitolul dezamăgiri pot fi trecuți oamenii din avanposturi. Florin Tănase a fost folosit ca vârf împins, dar nu a avut nicio realizare. A primit nota 5, aceeași primită de Mihai Roman I, Vână și nou-intrații din repriza secundă Adi Popa și Gnohere. 

FCSB - GUIMARAES 0-0 // NOTE GSP De ei era mai mare nevoie! Jucătorii care trebuiau să producă pagube în atac au dezamăgit

Vezi și: 

Becali descalifică Guimaraes: „Suntem calificați 99%! Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Mergem în primăvara europeană”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
749913671784643
Razvan Marcel  •  23 August 2019, 15:17

Auzi vedeta Coman, care singur cu portarul ii pasează în brate.

cneius
cneius  •  23 August 2019, 13:54

Cind a iesit Pintili au inceput sa tremure baietii ! Incredibil cita dependenta de acest jucator !

buzestii
buzestii  •  23 August 2019, 11:14
Postat de sibelius pe 23 August 2019, 11:08

Hai sa fim corecti...echipe de non-valoare apropiata. Cand Soiledis nu are nicio emotie la primul meci din viata ca fundas central inseamna ca adversarul e subtire rau. Vana, Tanase, Roman, Popa, Gnohere au fost la fel de slabi.

Corect!Mijlocul si atacul fiind insa fara vlaga si haotice,vor vulnerabiliza total o aparare si asa vraiste,asa ca submediocra Guimaraes pleaca favorita certa in retur!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează