INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  

FCSB - GUIMARAES // EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 20:57

FCSB joacă în această seară pe cu Guimaraes în play-off-ul Europa League, un meci de totul sau nimic pentru roș-albaștri. În echipa de start se regăsește o mare surpriză, grecul Aristidis Soiledis, 28 de ani, fiind folosit pe postul de fundaș central. 

Contactat de GSP.ro, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, echipa de la care Becali l-a transferat pe Soiledis, a comentat amuzat decizia ca Soiledis, fundaș de doar 1.81.m, să evolueze pe postul de fundaș central. De-a lungul carierei, grecul a evoluat doar pe postul de fundaș stânga, excepția fiind reprezentată de câteva apariții pe postul de fundaș central la naționala U21 a Greciei, acum 9 ani!  

„Nu cred că Aristidis poate fi folosit pe acel post. E o glumă, e incredibil. Treaba lor ce vor să facă, dar eu știam că doar în stânga poate evolua. N-a jucat niciodată fundaș central la noi, nici măcar în pregătiri! Nici în glumă nu ne-am gândit să-l punem fundaș central. Cred că e o diversiune, n-are cum să joace fundaș central!

Nu cred că Andronache face echipa, cred că e o trompetă. Dacă el a făcut echipa asta, să-și ia gândul. Becali poate face ce vrea. Dacă îi iese această schimbare, e geniu. Dacă nu, e un fraier ”, a declarat Iftime, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Florin Vulturar, impresarul lui Soiledis, a avut însă un argument PRO pentru folosirea lui Soiledis în centrul defensivei: „A mai jucat în Grecia pe postul de fundaș central. Câți fundași buni de 1.80 m n-ați văzut?”  

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Guimaraes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  23 August 2019, 10:39

Soiledis la experienta pe care o are poate sa joate aproape orice post...a jucat bine aseara, Marc poate facea vreo gafa...mai le nimereste si Jiji din cand in cand:)

becalidinamovit
becalidinamovit  •  22 August 2019, 23:29

tusea si junchiu ..george face echipa iar ieftin e criticu ..doi mascarici dau interviuri ,e fascinata de cei doi luseri in ale fotbalului.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 August 2019, 22:50
Postat de flipkens pe 22 August 2019, 21:33

Asta e porcaria FC FCSB. Aici se poate intampla orice. Soiledis portar etapa viitoare? Sigur. E ok! Gigi is the brain. :)

Mai bine te intorci in grota de unde ai iesit ;)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează