INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES 0-0

FCSB - GUIMARAES // Gigi Becali a făcut marele anunț la miezul nopții: „Nu mai e un secret, Bogdan Vintilă e noul antrenor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 00:15

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat după meciul cu Vitoria Guimaraes, 0-0, că Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) va fi noul antrenor al echipei. Acesta va fi prezentat vineri, la 10:15, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Mâine, la 10:15, veți vedea noul antrenor. Nu mai e secret, Bogdan Argeș Vintilă e noul antrenor. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că e elevul lui Hagi și faptul că el cunoaște filosofia lui Hagi. Eu vreau să jucăm la fel cum joacă Hagi.

Vintilă mi-a spus că îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor de la Viitorul. Mi-a zis că l-a învățat fotbal de mic pe Florin Tănase, cu fotbalul în mână. Mi-a mai zis că o să-l țină și pe Andronache. Nu știu cu cine vine, să vină cu cine vrea, am înțeles că va aduce și un preparator. 

Hagi îmi spunea că face antrenament, antrenament, antrenament și doar antrenament. Asta vreau să văd și la echipa mea. Asta vreau, eu voiam să-l iau și pe Cătălin Anghel. Eu vreau să jucăm la fel ca Hagi”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Fost portar la FC Argeș, Rapid sau FC Național, Vintilă a fost selecționer al României U17, pregătind și Viitorul, Concordia Chiajna, Metaloglobus sau Voluntari. 

„Mai fac două transferuri, acum că suntem calificați. Vom aduce un fundaș central pentru că ne trebuie, vom juca șase meciuri în grupele Europa League. Suntem calificați, cum să nu fim calificați?” - Gigi Becali

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Guimaraes 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
laurkro
laurkro  •  23 August 2019, 14:40

Bătaie mare între jiji și perez, pentru a-și asigura serviciile inegalabilul antrenor. Cu rugăciune și voia lui Dumnezeu, războinicul luminii a biruit. :)))))))

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 August 2019, 10:08
Postat de marcelclujnapoca pe 23 August 2019, 10:04

Steaua are nevoie de 3 antrenamente pe zi , si sa stea jucatorii inca 1-2 ore ssa execute lovituri si cornere .......cand se lasa seara sa joace fara lumina ca Maradona sa simta mingea cu spiritul ..ca mingea e tot pe langa ei !

Zici ca is la antrenament in fiecare meci ....dau cate o pasa ca tanase (bineinteles ca se scrie cu t mic ) in doru-leli...... parca se certase in timpul meciului cu unii colegi si nu vroia sa le dea mingea ! Tot prin aut o dadea baiatul de 23 de ani ......si la 30 de ani cred ca tot pe la Clinceni isi va face veacul ........

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 August 2019, 10:04

Steaua are nevoie de 3 antrenamente pe zi , si sa stea jucatorii inca 1-2 ore ssa execute lovituri si cornere .......cand se lasa seara sa joace fara lumina ca Maradona sa simta mingea cu spiritul ..ca mingea e tot pe langa ei !

Vezi toate comentariile (57)
Comentează