EUROPA LEAGUE  ·  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1 (0-0 ÎN TUR)

FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1. Mihai Pintilii, plecăciune în fața "Bizonului" Gnohere: "Nu se supără niciodată, deși avea multe motive anul trecut"

Joi, 16 August 2018

FCSB a trecut de Hajduk Split, scor 2-1 (0-0 în Croația), în manșa secundă a turului III preliminar din Europa League și va înfrunta mai departe Rapid Viena. Mihai Pintilii a ridicat în slăvi evoluția lui Harlem Gnohere, marcatorul ambelor goluri din această seară. 

"Sunt epuizat, fericit, dar mă bucur că "Bizonul" ne-a scos iar. Îi mulțumim că e alături de noi.

Vorbeam cu Benzar că nu există nimic mai frumos ca o astfel de calificare. Știu că cei care ne-au privit au suferit. Avem și bulan, îi mulțumim lui Dumnezeu și lui Gnohere că e acolo mereu. E un caracter senzațional. Nu se supără niciodată, deși avea multe motive anul trecut. E normal să se bucure, e un sentiment de nedescris. Nici nu știi cum să reacționezi. Îți vine să pleci unde vezi cu ochii. A țipat și în vestiar, el a dat tonul petrecerii. 

Vom lupta cu Rapid Viena, cred că avem șanse egale. Ne bucurăm că avem mulți tineri în lot. E un moment special pentru ei. Vorbeam cu băieții înaintea meciului să se califice și Craiova, după ce Leipzig a venit cu 15 jucători și i-a desconsiderat. E bine că avem două echipe în play-off."

Vezi și: ULUITOR! Dragoș Nedelcu, plin de sânge după o lovitură primită din tribunele Arenei NaționaleCum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×