INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1 (0-0 ÎN TUR)

FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1. Mihai Pintilii, plecăciune în fața "Bizonului" Gnohere: "Nu se supără niciodată, deși avea multe motive anul trecut"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 23:49

FCSB a trecut de Hajduk Split, scor 2-1 (0-0 în Croația), în manșa secundă a turului III preliminar din Europa League și va înfrunta mai departe Rapid Viena. Mihai Pintilii a ridicat în slăvi evoluția lui Harlem Gnohere, marcatorul ambelor goluri din această seară. 

"Sunt epuizat, fericit, dar mă bucur că "Bizonul" ne-a scos iar. Îi mulțumim că e alături de noi.

Vorbeam cu Benzar că nu există nimic mai frumos ca o astfel de calificare. Știu că cei care ne-au privit au suferit. Avem și bulan, îi mulțumim lui Dumnezeu și lui Gnohere că e acolo mereu. E un caracter senzațional. Nu se supără niciodată, deși avea multe motive anul trecut. E normal să se bucure, e un sentiment de nedescris. Nici nu știi cum să reacționezi. Îți vine să pleci unde vezi cu ochii. A țipat și în vestiar, el a dat tonul petrecerii. 

Vom lupta cu Rapid Viena, cred că avem șanse egale. Ne bucurăm că avem mulți tineri în lot. E un moment special pentru ei. Vorbeam cu băieții înaintea meciului să se califice și Craiova, după ce Leipzig a venit cu 15 jucători și i-a desconsiderat. E bine că avem două echipe în play-off."

Vezi și: ULUITOR! Dragoș Nedelcu, plin de sânge după o lovitură primită din tribunele Arenei Naționale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează