INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, AZI, 22:05, PROTV, TV TELEKOM, GSP

FCSB - HAPOEL BEER SHEVA // Secretul revenirii lui Denis Alibec » Ce l-a schimbat pe jucător: "Nimeni nu-l va putea distruge! A înțeles tot"

Denis Alibec și mama sa, Emilia Stroe
Denis Alibec și mama sa, Emilia Stroe

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 17:44

Atacantul Denis Alibec va fi titular în această seară, în meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva, după ce a revenit în lotul stelist și i-a impresionat pe cei din staff.

Vârful de 26 de ani a fost exclus din lot după meciul cu FC Voluntari și a revenit pe teren în meciul cu CSU Craiova, 5-2, partidă după care a fost extrem de lăudat pentru atitudinea sa.

Secretul revenirii lui Alibec este legat de mama sa, Emilia Stroe, care a venit pentru câteva zile în București și a stat de vorbă cu jucătorul stelist, ajutându-l să iasă din pasa neagră din ultima vreme.

"Am venit pentru câteva zile la Bucureşti. El poate merge acasă doar de două ori pe an. Am venit să-l văd, să-l ajut cu unele treburi casnice. După care voi pleca. Este matur şi foarte bine educat, în ciuda a tot ce spun mulţi aşa-zişi specialişti.

Se vorbeşte deja prea mult de el. Unii scriu orice văd, sunt unii care au grijă şi cât mănâncă. Mulţi vor să-l vadă căzut, ştiu asta, dar nu vor avea această satisfacţie. Vă garantez că băiatul meu va reveni mai puternic! Nimeni nu-l va putea distruge. Am discutat cu el, i-am explicat nişte lucruri şi a înţeles. Este pe drumul cel bun și nu-l va doborî absolut nimeni", a spus Emila Stroe, mama lui Alibec, pentru Cancan.

Vezi AICI desfășurarea meciului FCSB - Beer Sheva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Noiembrie 2017, 00:14

de aia a jucat atat de bine azi cu israelienii...

rommyca18
rommyca18  •  02 Noiembrie 2017, 19:23

Mama e cel maibun psiholog!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  02 Noiembrie 2017, 18:59

bravo Denis joaca corect si vei fi mare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează