INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB în EUROPA. Stea norocoasă! Adversarele echipei lui Nicolae Dică UMILITE în competițiile interne

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 09:23

FCSB și Dinamo au terminat la egalitate aseară, scor 3-3. Rudar Velenje, adversara din turul secund al Europa League a FCSB, și Hajduk Split, posibila adversară din turul următor, au fost umilite în competițiile interne. 

  • FCSB - Rudar Velenje, manșa retur a Turului II preliminar din Europa League, se joacă joi, de la 21:30, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

FCSB și-a asigurat în bună măsură calificarea în turul III din Europa League după victoria din Slovenia, scor 2-0, contra lui Rudar. Formația din Velenje nu o duce mai bine nici în campionatul intern. Rudar a pierdut 1-3 contra celor de la Domzale, într-un meci în care au trimis doar două șuturi pe spațiul porții adverse. Rudar e ultima în clasament după primele două etape, cu un golaveraj dezastruos, 1-8. 

Hajduk Split a câștigat manșa tur a dublei cu Levski Sofia, scor 1-0 și va fi, după toate calculele, următorul oponent al formației pregătite de Nicolae Dică. În Croația lucrurile merg rău, Hajduk pierzând în etapa de debut, scor 1-4, contra celor de la Osijek.

Vezi și:  3 concluzii după cel mai spectaculos derby al ultimilor ani: marile probleme ale FCSB-ului + unde poate ajunge Dinamo fără "gropari"?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2265527486806091
Virgil Tiuca  •  30 Iulie 2018, 11:09

Slavia Sofia...................

Vezi toate comentariile (1)
Comentează