INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA

FCSB ÎN PLAY-OFF EUROPA LEAGUE // Viena, următoarea oprire: FCSB - Rapid » Andrei Ivan joacă iarăși împotriva rivalilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 23:47

După ce a trecut de Hajduk Split (Detalii AICI), FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Rapid Viena. Meciurile vor avea loc pe 23 și 30 august.

Rapid Viena a eliminat-o pe Slovan Bratislava. După 1-2 în Slovenia, austriecii au jucat perfect pe teren propriu și au câștigat cu 4-0. Christoph Knasmullner a dat trei goluri și o pasă de gol.

Austriecii au intrat cu 1-0 la pauză, după ce mijlocașul austriac Christoph Knasmullner a marcat în minutul 3, cu un șut din careu. În minutul 79. Christoph Knasmullner a făcut 2-0, cu un șut de la 10 metri, după o acțiune a lui Andrei Ivan. În minutul 84, Knasmullner i-a pasat excelent lui Murg în careu, care a făcut 3-0. Christoph Knasmullner a făcut hat-trick-ul în minutul 90+4, cu un șut de la 7 metri.

Rapid Viena: Strebinger - Potzamnn, Sonnleitner, Barac,  Bolingoli-Mbombo - Ljubicic, Schwab - Murg, Knasmullner, Berisha - Alar
Rezerve: Knoflach, A. Ivan, Guillemenot, Kostic, Martic, Muldur, Thurnwald
Antrenor: Goran Djuricin

cine e RAPID VIENA

Austriecii de la Rapid Viena sunt antrenați de Goran Djuricin și sunt pe locul 4 în clasamentul din prima ligă a Austriei, cu 5 puncte în 3 etape. 

31.800.000 €este valoarea totală a lotului celor de la Rapid Viena

Cel mai bine cotați jucători sunt fundașul stânga congolez, Boli Bolingoli-Mbombo, 23 de ani, și Dejan Ljubicic, mijlocașul defensiv austriac de 20 de ani. Ambii sunt cotați la 3 milioane de euro. La Rapid Viena este legitimat atacantul Andrei Ivan, 23 de ani, împrumutat de la Kransnodar.  

Rapid Viena e totuși o grupare cu rezultate respectabile în Europa în precedenţii 3 ani. În 2016-2017 a eliminat-o pe Trencin în play-off și a mers în grupele Europa League, unde a avut parte de o grupă infernală, cu Bilbao, Sassuolo și Genk, dar chiar și așa a făcut 6 puncte.

Un sezon mai înainte, 2015- 2016, a trecut de Ajax în turul 3 din Champions League, 2-2 la Viena și victorie fabuloasă la Amsterdam, 3-2, apoi l-a chinuit
serios pe Mircea Lucescu: 0-1 și 2-2 cu Șahtior! A ajuns în grupele Europa League, unde, dintr-o grupă cu Villarreal, Vik toria Plzen și Dinamo Minsk, s-a calificat în primăvară. Acolo a fost demolată de Valencia: 0-10 la general! 

21 de puncte mai puțin a avut Rapid Viena la finalul campionatului din Austria față de campioana Salzburg, pe locul 2 a fost Sturm Graz

14jucători din actualul lot sunt proveniți de la a doua echipă a lui Rapid Viena

Altă echipă cu mulţi suporteri

Ca și Hajduk, Rapid Viena seba zează pe sprijinul fanilor. E echipa cea mai iubită din Austria. În sezonul precedent nu doar că a avut cea mai mare medie de suporteri la meciurile de acasă, dar și-a umilit rivalele la acest capitol. A produs o medie de 18.500 de spectatori, de aproape 3 ori mai mare decât a campioanei Salzburg, care a avut aproape 7.000 și mult peste cea a lui Sturm Graz, 10.000.
Meciurile de acasă se dispută pe arena Allianz, cu o capacitate de 28.500 de locuri.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2138124242924654
Uta Ion Stetco  •  17 August 2018, 11:10

măi HAHALERELOR de ziaristi spălati pe creier, de când a ajuns Bratislava la Sloveni ?????

adicn
adicn  •  17 August 2018, 09:45

Pe site-ul celor de la Rapid Viena: ”Ehe bereits in der nächsten Woche das Hinspiel des UEFA Europa League Play Offs wartet, wenn wir am Donnerstag in Hütteldorf den FCSB, den Nachfolgeverein von Steaua Bukarest empfangen!” Pentru necunoscători: Nachfolgeverein- club succesor.

vasy86le
vasy86le  •  17 August 2018, 09:04

Adversar accesibil pt fcsb , cred ca se vor califica in grupe, au si norocul de partea lor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează