INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Budescu explică ratarea uriașă din finalul meciului » Înțepătură la adresa fanilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:40

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB în victoria cu Lazio, 1-0.

După meci, jucătorul stelist a vorbit despre duelul cu Lazio, despre ratarea uriașă din ultimele minute și a spus că și-ar dori ca fanii să vină în număr așa mare și în Liga 1.

"Este important că nu am primit gol acasă. În același timp, e bine că am câștigat. Puteam să facem 2-0, dar din păcate am ratat acea fază. Mi-am făcut mingea prea lungă.

Totuși și ei au avut ocazii și puteau inscrie. Cred că este un rezultat bun. Noi ne-am simțit foarte bine datorită fanilor și ne dorim ca atmosfera să fie așa la fiecare meci. Această atmosferă transforma și jocul, fotbalul e mult mai frumos cu fanii la stadion.

Ne-am depășit limitele. Toți am fost la înălțime, ne-am depășit limitele. Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri de când sunt eu la Steaua. Șansele sunt  de 50-50% pentru că vom avea un meci foarte greu pe "Olimpico", dar putem obține calificarea acolo", a spus Budescu la Pro X.

Citește și: FOTO Concurs de ratări monumentale! Budescu și Caceres în prim plan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  16 Februarie 2018, 13:28

Pai, ar putea convinge fanii că ei, jucătorii , se vor motiva la fel și în Liga I , daca ar juca in fiecare etapa cu echipe de demult lui Lazio. Nu pe fani i-a impus ci pe G Becali, care vrea adversare sărace în Liga I , că să poată cumpăra ieftin....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează