INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - Lazio // A comis-o din nou! Un star al italienilor a ratat zborul cu echipa

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 10:08

Unul dintre adversarii FCSB-ului de azi a fost la un pas să nu mai vină la București. Deși Simone Inzaghi îl iertase și-l reprimise la antrenamente după o săptămână de pedeapsă, Felipe Anderson a mai comis-o miercuri o dată.

Brazilianul și-a pierdut pașaportul și a fost oprit pe "Fiumicino" să facă deplasarea cu restul colegilor! E versiunea agenției lalaziosiamonoi.it, Gazzetta dello Sport explicând că ar fi avut doar o problemă cu actele.

Intră după pauză

"Lazio a făcut salturi mortale pentru a-i face rost urgent de documentele necesare pentru a prinde meciul și Anderson a ajuns mai târziu în România, cu o cursă de linie, la ora 22", dezvăluie prima sursă.

A ratat astfel antrenamentul oficial al biancocelestilor, dar diseară va fi pe banca de rezerve, alături de Ștefan Radu. Decarul ce a sărit să-l bată pe tehnicianul capitolinilor va intra probabil în repriza a doua a turului "16-imilor" Ligii Europei.

Echipa de start anunțată de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
catalynn2
catalynn2  •  15 Februarie 2018, 11:26

Lazio astia au venit la Bucuresti cam ca Nationala de basket a americanilor la Olimpiada de la Barcelona, Dream Teamul care alinia prima data jucatori din NBA ...

dora
dora  •  15 Februarie 2018, 10:43

Ce antrenament oficial al lui Lazio a ratat ? În altă parte am citit ca Lazio nu s-a antrenat deloc la București.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  15 Februarie 2018, 10:39

O sa intre cu gol ...fac pariu ca da gol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează